Sådan installeres et Metal tag, der ikke vil Have kondens

December 4

Fugt kontrol i hjemmet er af afgørende betydning, da de frustrerende og dyre skader, at overskydende indendørs fugt kan forårsage. Da fugt kan træde i hjemmet fra mange forskellige steder, gennemføres fugt kontrol foranstaltninger bør overalt, fra taget ned til fundamentet. Selv overvejer de fysiske egenskaber af taget, såsom byggematerialer og formen af tag, kan have en vigtig indflydelse på den mest effektive fugt kontrolindsats.

Instruktioner

•Installer en åndbar syntetisk underlag lag nedenunder den metal tag. Underlag giver et lag gennem hvilke fugt på overfladen af metal taget ikke kan trænge igennem; åndbar underlag fælde ikke damp inde et tagsystem som andre typer af underlag.

•Tilføj en vapor diffusion retarder på den varme side af taget. Mange materialer kan bruges til dette formål, herunder stive skumisolering, forstærket plast, aluminium og rustfrit stål. Køb materiale stemplet som en dampspærre eller vapor diffusion retarder og med en perm rating på mindre end 1,0. Installere materialet på loftet, ifølge producentens anvisninger.

•Ventilate på loftet. Dette er en væsentlig og ofte overset del for at forhindre fugtproblemer på en bolig tag. Ventilere loftsrum med etageadskillelsen, ridge og gavl ventilationskanaler og holde dem tydeligt af vragrester og forhindringer. Installere spær ventilationskanaler i mellem loftet spær og holde isolering godt vedligeholdt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com