Sådan installeres et Metal tag i sømmene

December 14

En af de vanskeligste dele af installere et metal tag håndtering af sømmene. Hver type af søm kræver en anden behandling, og hvis du får det forkert, problemer er bundet til at opstå. Når du ved, hvilke stykker er behov, og i hvilken rækkefølge for sømmen du beskæftiger sig med bliver jobbet langt mere håndterbar.

Instruktioner

•Indstil som type søm, du behandler. En flad søm mellem to paneler er den mest almindelige type på metaltag, og den nemmeste at håndtere, mens højderygge og dale kræver lidt mere arbejde.

•Sæt en stribe af butyl bånd langs kanten af panelet første hvis du installerer to side-by-side paneler, og placere edgemost rib af det andet panel over det, sealing sømmen. Køre skruer gennem de overlappende ribben hver 2 fod langs deres længde til at sikre dem på plads.

•Overlap det øverste panel på den nederste del af 6 inches hvis du installerer to paneler i samme lodrette sektion, og skrue gennem dem på hver side af hver rib.

•Skru en stribe af præfabrikerede valley trim til det punkt, hvor to tag vinkler mødes, hvis det er typen af søm, du arbejder med, før du installerer de fladskærme, der støder op til det. Læg en strimmel af ekspanderende lukning skum langs begge kanter mellem trim og fladskærme til at forsegle sømmen.

•Sæt en stribe af ekspanderende lukning skum langs den øverste kant af paneler på begge sider af højderyggen, hvis en ridgeline er faktisk sømmen du beskæftiger sig med. Placer højderyggen trim over kløften og drev skruer hver 18 inches langs højderyggens længde på begge sider.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com