Sådan installeres et Metal tag med en luftspalte

July 30

Mens mest metal tagdækning paneler er knyttet direkte til krydsfiner tag dæk, kan du løfte paneler til at forlade en Luftspalte mellem to. Denne metode er ideel for uisolerede stalde og garager da det forhindrer ikke kun tagdækning skruer fra viser gennem nedenunder men også fælder en lomme af luft til at levere isolering. Installation sådan et tag er en enkel proces og kan afsluttes på en enkelt dag ved hjælp af assistent.

Instruktioner

•Dæk din krydsfiner tag dæk med tjære papir eller bygning filt og Hæft det på plads.

•Lay 1 af 4 bjælker i bredden af tag dæk, med en række hver 24 inches op længden af taget. Montere dem på plads med én skrue fordelt alle 4 fødder. Disse bjælker vil tjene til at ophøje tagdækning paneler og oprette luftmellemrummet.

•Skru eave trim til både den laveste 1 x 4 og kanten af tag dæk hver 24 inches. Overlappe stykker af trim med 4 inches. Lim en skum inde lukning stribe langs længden af den laveste bom til at forsegle hullerne lavet af panelet kramper.

•Lay den første tagdækning panel, med kramper kører fra højderyggen til tagskægget, i den nederste vindretningen hjørne af taget. Skrue panelet tagdækning til hver 1 af 4 bom i flat af panelet ved siden af hver crimp med washered træskruer. Lægge panelet næste lige over den første one, overlapper det af 6 inches og sikkert det på samme måde. Fortsæt opad indtil du når højderyggen.

•Applicer en stribe af butyl bånd langs indersiden edgemost crimp af den første kolonne af paneler, tillægger det den laveste panel af næste spalte og overlapper kanten kramper. Installere efterfølgende paneler i kolonnen på samme måde som det første panel og fortsætte, én kolonne på et tidspunkt, indtil panelerne når vindretningen kanten af taget.

•Finish installationen ved at skrue gavl og ridge trim på plads. Læg en strimmel af butyl bånd under gavlen trim og skum lukning strips under ridge trim at forsegle alle huller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com