Sådan installeres et Metal tag Over åbne spær

December 16

Sådan installeres et Metal tag Over åbne spær

Et metal tag kan nemt installeres direkte over åben spær. Bølgede metal paneler er forholdsvis let og kan købes til at passe næsten enhver situation. Afhængigt af dine behov og præferencer, kan du installere tag med eller uden isolering, men i mange tilfælde, rullede isolering designet til et metal tag er en god idé. Dampspærre indbygget i sådanne isolering hjælper med at minimere mængden af kondensvand, som drypper fra taget, og isolering selv kan hjælpe til at holde indre af bygningen på en behagelig temperatur.

Instruktioner

•Tag på din sikkerhedsudstyr, herunder handsker, beskyttelsesbriller og tagdækkers sele. Det er vigtigt altid at bruge sådant udstyr til at beskytte dig selv, når du arbejder på et tag. Sørg for at sikre den Tagdækker sele som angivet af fabrikanten, når du er på taget.

•Brace stigen sikkert. Hvis du har en assistent, have ham til at holde det, mens du klatre op på taget. Sørg for, at stigen ikke kan flytte eller falde som du klatre, eller når du er på taget.

•Unroll isolering med en dampspærre side ned. Bruge galvaniserede søm til at vedhæfte isolering sikkert til hver af spær. Fastgøre den til den første spær, så Rul det kun for så vidt den næste ene før sømning det på plads. Det bør strækkes så stramt som muligt, uden at blive trukket så tæt at det bliver beskadiget. Dette hjælper til at sikre det ikke hænge mellem spær.

•Sæt først metal panel, så det flugter med tagudhæng og bruge selvskærende skruer til at fastgøre det sikkert til spær. Sætte caulking langs kanten af panelet og Placer det næste panel, så det overlapper lidt den ene. Caulking vil forhindre lækager fra udviklingslandene mellem panelerne. Skru denne panel på plads i et spær, og Gentag processen hele vejen på tværs af bygningen.

•Begin den næste række af paneler af caulking på tværs af toppen af de eksisterende paneler. Den nye række skal overlappe den første række af flere inches, samt overlappende på siderne. Gentag dette for den anden række, og følg denne fremgangsmåde, indtil hele tag er dækket med metal paneler. Gentag på anden siden af taget.

•Sæt ridge panel på toppen af taget, hvor de to parter mødes. Caulk, hvor panelet ridge rører de bølgede paneler. Skru den på plads med selvskærende skruer til komplet tag-installation.

Tips & advarsler

  • Glasfiber paneler kan være tilføjet for at gøre ovenlys, men de vare ikke så længe som de bølgede metal tagdækning paneler.
  • Arbejder på et tag er farlige. Altid bruge sikkerhedsudstyr og gå videre med forsigtighed for at undgå skade og falder.
  • Sørg de bølgede paneler er tilsluttet korrekt til spær, således at taget er solid. Hvis der ikke er nok spær til at gøre en solid base for taget, skal du muligvis tilføje nogle før markedsføring af metal paneler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com