Sådan installeres et nyt badeværelse Udstødning Fan

October 11

Sådan installeres et nyt badeværelse Udstødning Fan

Badeværelse udsugnings er meget vigtige dele af udstyr for at opretholde en glad og sund badeværelse miljø. Disse fans bidrage til at evakuere uønskede lugte fra badeværelset hurtigere end bare stole på den normale strøm af luft i hjemmet. Badeværelse fans også hjælpe med at holde disse lugte lokaliseret inde i badeværelset. En anden fordel ved badeværelse udsugnings er mug reduktion. Badeværelse fans bidrage til at holde fugt inde i badeværelset under kontrol, så skimmelvækst er minimeret.

Instruktioner

•Locate og mark den foreslåede placering af den nye badeværelse udstødning fan på badeværelset loftet. Ventilatoren skal sidde mellem to af loftet bjælker og støder op til mindst én loft tværbjælke. Nogle fabrikanter omfatte en skabelon for placering og skære hul til blæseren.

•Brug drywall så for at skære udstødning fan hul i badeværelset loftet. Tage udstødning fan i loftet. Med skruer, montere røgsuger til loft tværbjælke støder op til hullet, således at fan indtag er direkte over hullet.

•Shut slukke for strømmen til kredsløbet fodring badeværelse på panelet vigtigste magt. Find en elektrisk boks på dette kredsløb til at tage magten fra. En god mulighed er at udvide det kredsløb, der håndterer den badeværelse belysning. Dette ville sætte ventilatoren på samme kredsløb som lyskontakten. Udvide et stykke på Romex 12-2 wire fra udstødning fan til boksen belysning fastholdelsesanordningen elektriske. Strimmel 1/2 tomme af isolering ud af de sorte og hvide ledninger.

•Tilslut de sorte og hvide ledninger på ene ende på Romex kablet til de tilsvarende sorte og hvide ledninger i udstødning fan. Hvis der er en jordledning, Tilslut det også. Tilføje plast splice caps for at sikre forbindelserne.

• Tilslut den sorte ledning og hvid ledning af på Romex kabel til den sorte ledning og hvid ledning af den lampen.

•Drej magt tilbage på og teste handlingen fan. Installere og sikre badeværelse vent dækning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com