Sådan installeres et orientalsk tæppe trappe Runner

August 16

Sådan installeres et orientalsk tæppe trappe Runner

En orientalsk tæppe runner installeret på en trappe vil tilføje varme og et strejf af elegant design til rummet. Tæppe løbere dækker ikke hele trappen, men vil dække centrum af trappen hvor de fleste af mund trafik opstår. Trappe tæppe løbere kommer i mange farver, stilarter og designs. Installation din orientalsk tæppe runner på trappen er en fantastisk måde at vise at arvestykke tæppe eller nye køb, alt imens giver dine fødder en blød overflade til at træde på.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at måle bredden af riser og bagsiden af trappe træde på hvert trin. Samlede måling af en slidbane og riser, og Multiplicer dette nummer af hvor mange trin du har på trappen. Brug denne måling til at skære din orientalsk tæppe runner.

•Mark i midten af hvert trin med en blyant. Du vil bruge denne midterlinien placere orientalsk tæppe runner.

•Subtract 2 inches fra bredden af hver trapper slidbane, og skær tackless strimler ifølge disse målinger. Placer en skrot stykke træ op mod bagsiden af trappe slidbane. Sørg for, at denne skrot stykke træ er 1 tommer i længden, at holde en plads i 1 tommer mellem bagsiden af trappe slidbanen og tackless striben.

•Center én tackless stribe på hver trappe slidbane, butted mod affaldstræ. Holde tegnestifter på tackless strip vender tilbage mod riser. Bruge en hammer til at sikre tackless strimlen for at trappe slidbane. Gentag denne proces, indtil alle trin har en tackless strip.

•Measure længden af hvert trappe slidbane, startende fra den tackless strip og fortsætter til undersiden af slidbanen næse. Skære tæppe polstring ved hjælp af disse målinger. Sørg for bredden af tæppe pad er det samme som tackless strip. Gentag for hvert trin.

•Sæt tæppe pad så det er butted op mod den tackless strip. Hæft tæppe pad i sted, afstand hæfteklammer hver 3 inches. Wrap tæppe pad omkring næsen af slidbanen, og Hæft polstring til undersiden af slidbanen næse. Skær overskydende polstringen hængende ned fra næsen med en saks.

•Brush latex tæppe lim på skære kanterne af tæppe runner, hvis nødvendigt. Tillad lim til tørre i en time før du installerer orientalsk tæppe runner. Limen vil holde de afskårne kanter fra flosser og ser grimme med tiden.

•Unroll tæppe løber opad mindst fire trin, at holde byens tæppe runner over den markerede midterlinien på hvert trin. Hæft nederst tæppe runner til bunden af den første riser hver 3 inches.

•Træk tæppe runner til første tackless strip, og spænd runner på strimlen ved hjælp af knæet kicker, startende fra midten af runner og arbejder udad. Gentag opad for hvert trin.

•Pack tæppe løber ind i rummet, hvor bunden af riser møder toppen af slidbanen eller trappe skridtet, ved hjælp af en tæppe værktøj og gummi kølle. Hæft både sidekanter af tæppe runner på trappe skridtet. Hæft tæppe runner 2 inches op fra bunden af trappe riser på hver side. Gentag for hvert trin.

•Klippe toppen af tæppet runner så det passer stramt mod undersiden af den sidste stair-næse. Børste alle skåret kanter og ender med latex tæppe limen. Hæft øverst på gulvtæppet runner til toppen af den sidste riser hver 3 inches.

Tips & advarsler

  • Kun korte tæppe løber gennem træ trappe ikke tæppe polstring.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com