Sådan installeres et plankeværk indlæg

May 22

En kvalitet hegn er kun så god som stillingerne. Hvis du er ved at opbygge en hegnet eller bare sætte en enkelt dekorative indlæg, dette er hvordan professionelle hegnet bygherrer installere træ hegnspæle.

Instruktioner

Forpakket en precut post eller en standard uncut post. Hvis du køber en uklippet indlæg vil du har brug at beskytte det fra top rot ved regn-shedding indlæg med en 33° vinkel cut, en 45° pyramide klippe eller en post cap.

•Klippe indlæg til den korrekte højde. De fleste hjem forbedring og isenkræmmere sælger 8 og 10 fods indlæg. En 6 eller 4 fod hegn skal du 7 og 9 fods indlæg. Skær de ekstra inches fra bunden af dit indlæg før indstilling. Hvis du er ved at opbygge en 6 fod hegn dine indlæg skal måle 74-76 inches over jordoverfladen, dette giver mulighed for et 2 tommer hul på bunden af hegnet Stokke for ukrudt spise, og for at forhindre jorden niveau rådne. Hvis du tilføjer en post cap forlade 2 inches over pæl til montering af fælles landbrugspolitik.

•Dig en 8 tommer diameter hul 3 fods dyb. Hvis du bor i en nordlige stat hvor frost linje kører dyb, klokke bunden af hullet til at forhindre vuggende.

•Measure din post længde og gøre en jordhøjde præg på dit indlæg med en blyant. Sæt dit plankeværk indlæg i hullet i en plumb position (2 sider niveau). Kontrollere hvis din jorden mark er i stueplan, hvis ikke justere det op eller ned i overensstemmelse hermed.

•Mix din beton, cirka 80lbs, godt før du udfylde hullet. Fyld hullet helt med beton undtagen de sidste 2 inches, dette bør være udjævnet med jord. Træd jorden fast i sted for at dit indlæg er stadig plumb. Jorden vil give to fordele, det giver græsset til at vokse omkring dit indlæg og det virker som en svamp til at trække fugt væk fra dit indlæg til at beskytte det fra rot.

• Lad de konkrete kur til 2 dage før du kan bygge dit hegnet eller andre udendørs projekt. Du kan købe Quick-Kreta for samme dag konstruktion, det er to gange omkostningen af almindelig beton. Hvis dit projekt er en stor en spare penge og vente et par dage.

Tips & advarsler

  • Tør indstilling (hælde en pose af Kreta i dit hul og tilsætning af vand) kan undertiden resultere i et dårligt set indlæg, der vil læne sig eller skifte over tid.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com