Sådan installeres et plankeværk sne

March 3

Sådan installeres et plankeværk sne

Sne hegn er værdifulde i at forebygge sne fra drivende ukontrollabelt af vinden, og i forvaltningen af vandets afstrømning lavet af smeltende sne. At sætte et plankeværk sne på steder hvor vinden rejser upåagtet lader dig styre, hvor og hvor meget sne ophobes i nærheden af boliger, udhuse, veje, indkørsler og andre områder. Træ fægtning er overkommelig og tilgængelig fra de fleste hardware eller hjem forbedring butikker inden vinteren. Kits er også tilgængelige, som indeholder hegnet, indlæg og wire nødvendig for at fuldføre projektet blot. Plast sne hegn er også tilgængelige, men træ er billigere, og reparationer er nemme at gøre ved hjælp af enhver træ strip i stedet for et beskadiget stykke.

Instruktioner

•Indstil placering for sne hegnet og placere nogle midlertidige træ indsatserne i jorden for at markere placeringen. Dette vil hjælpe dig til bedre visualisere hegn og længde før at sætte den i jorden. Hegnet skal placeres på vindsiden af hvad det er meningen at beskytte.

•Drej hegn ud langs linjen spil. Sørg for at der er nok til at dække området, og at der er ingen skade til hegn materiale, som ville gøre det mindre effektiv.

•Opret mærker på jorden med spraymaling, startende fra den udvendige kant af hegn, og ca hver 8 fod derefter. Bruge en spade til at grave huller lige ned på disse mærker en afstand omtrent lig med en tredjedel længde af stillingen.

•Sæt indlæg fra kit helt og holdent ind i huller og trække dem tilbage med snavs. Prøv at holde stillingerne så lige som muligt udfylde for at hjælpe med at holde hegnet fra bøjning i vintermånederne. Kompakt snavs stramt for at give det en god solid base på stillingerne.

•Øge en del af hegn materiale fra jorden og hold det op til stillingerne, én efter én. Har nogen hjælpe dig med at holde hegnet på plads, mens du bruger en tyk ledning (fra kit) til at deltage hegnet til toppen af de støtte stillinger. Efterlade et hul på cirka fem inches mellem bunden af hegnet og jorden til støtte i drift dannelse og at reducere muligheden for hegnet at blive begravet af sne. Twist wiren stramt med tang til at være sikker på det ikke vil trække gratis. Gentag for hele længden af hegn.

•Return til det punkt hvor du startede og begynde at vedlægge den nederste del af hegnet til stillinger med ledning. Gøre dette, ligesom du gjorde på toppen; Brug tænger til twist wiren og arbejder støt ned hegnet. Kontrollere stabiliteten af hegnet at se hvis det er stift. Hvis ikke, gælder mere snavs på hver post og tamp det med en skrot stykke 2 x 4 tømmer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com