Sådan installeres et skrald bortskaffelse enhed med opvaskemaskine

May 28

Sådan installeres et skrald bortskaffelse enhed med opvaskemaskine

En renovationsafgifter kan skære ned en stor køkken garbage af slibe det og bortskaffelse af det gennem kloakledninger. Installere en renovationsafgifter er ikke svært. Det er ikke meget anderledes, når der er opvaskemaskine, da den bortskaffelse design giver en opvaskemaskine afløb til at oprette forbindelse til den fra fabrikken.

Instruktioner

•Drej køkken sluk på boksen breaker. Mærke breaker, så nogen ikke tænde magt, mens du arbejder. Afbryde opvaskemaskine afløbet fra vasken afløb ved hjælp af et par tænger til at frigive klemmen. Afbryde S-trap fra vasken afløb ved hjælp af en rørtang til at dreje montering mod uret.

•Fjern den eksisterende tailpiece fra vasken afløb ved hjælp af rørtang. Twist den låseringen mod uret og fjerne afløb si. Sprede blikkenslager er kit på undersiden af afløbet ring og installere bortskaffelse afløbet i vasken. Installere afløb pakning og vride den låseringen på ved at dreje den med uret, indtil det er hånd stramt.

•Tilslut den nye tailpiece til afløb og sikre det med en rørtang. Tilslut P-fælden fra afløb kit til tailpiece og stramme montering ved hjælp af rørtang. Tilsluttes nedløbsrøret ved hjælp af en rørtang til at stramme montering P-fælden.

•Installer de elektriske ledninger til den nye renovationsafgifter og slutte det til kredsløbet. Installer afbryderen til væggen i vasken og slutte den til den nye ledninger ved hjælp af en skruetrækker. Tilslut ledningerne til skrald bortskaffelse. Hvid er neutral, sort er den varme ledning og grønne eller nøgne er jordledningen.

•Sæt wire nødder til de udsatte forbindelser vride dem på, indtil de er stramme. Anbring dækslet på boksen bortskaffelse wire og spænd den med en skruetrækker. Løft til rådighed til afløbet og Fastgør det ved at dreje på låseringen med uret for at stramme montering.

•Sæt en skruetrækker ind i en af løkker til at låse ring, hvis det er nødvendigt. Tilslut den lange ende af P-fælden til skrald bortskaffelse og spænd på fastholdelsesfaktorer skruer med en skruetrækker. Trykke ud opvaskemaskine plug i skrald bortskaffelse ved hjælp af en skruetrækker og en lille hammer.

•Tilslut opvaskemaskinen afløb til rådighed ved hjælp af et par tænger til at åbne spændebånd. Slukke for strømmen tilbage til køkkenet på boksen breaker. Tænde for vandet i vasken og påkøre bortskaffelse enhed. Tur til rådighed skifte på at teste installationen.

Tips & advarsler

  • Altid slukke for strømmen til det elektriske kredsløb, når du arbejder på elektriske apparater.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com