Sådan installeres et svinghjul på en Toro plæneklipper

May 15

Toro er en græsplæne og have gennemføre producent, tilbyder gang bag og ridning plæneklippere, roto havefræsere, løvblæsere og meget mere. En Toro plæneklipper med en benzinmotor (typisk bygget af Briggs & Stratton) har et svinghjul, der tjener to formål. Svinghjul giver inerti for at hjælpe motoren gennem indtagelse, komprimering, magt og udstødning slagtilfælde. Magneter på svinghjul er integreret til at skabe gnist i tændrøret. Hvis du vil installere et svinghjul på en Toro tager plæneklipperen et par minutter med nogle grundlæggende håndværktøj.

Instruktioner

•Undersøg ansigt af magneter på siden af svinghjul og kontaktpunkter på magneto spolen på motoren. Hvis du spot korrosion eller rust på enten, buff ud i pletter med nogle fine sandpapir. Tørre rester fra magneter og/eller magneto kontakter.

•Sæt en ny svinghjul nøgle i sprækken i krumtapakslen.

•Sæt svinghjul på krumtapakslen. Juster slot i svinghjul med nøgle i rillen i krumtappen, og lette svinghjul nedad, indtil det sidder på soklen af krumtapakslen. Nøglen skal være synlig i rillen i svinghjul.

•Thread starter kobling på krumtapakslen indtil det er hånd stramt. Indsæt et svinghjul indehaveren mellem finner i svinghjul, og wrap indehaveren rundt i venstre side af svinghjul. Placer en kobling afsked værktøj over kobling med din højre hånd, og spænd koblingen ved at dreje værktøjet i en uret måde mens du holder svinghjul indehaveren med din venstre hånd.

•Sæt starter boliger over svinghjul og på motoren. Og spænd de tre bolte gennem huset og ind i motoren med en socket sæt.

•Tilslut tændrøret ledning til tændrøret. Start motoren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com