Sådan installeres et tag i Phoenix

April 1

Taget af et hus er vigtige i at hjælpe struktur til at modstå elementerne og spare energi, især i ørkenen byer som Phoenix. Når du vælger et nyt tag der er fire vigtige faktorer at overveje: holdbarhed, omkostninger, miljømæssige virkninger og kig. Valg af helvedesild omfatter skifer, terrakotta, genanvendt kompositter, asfalt, træ og metal, og disse varierer dramatisk i pris. En god kvalitet tag er en vigtig sælgende element, og når du erstatter et tag, eller installerer en for første gang, det betaler sig at bruge tid og penge i at gøre arbejdet så godt som muligt.

Instruktioner

Kortindgangsdør byen Phoenix at kontrollere bygning kode og tillade krav. Phoenixs bygningsreglementet er baseret på International kode Rådet standarder, og kapitel 8 vedrører tag og loft konstruktion.

•Shim spær med en plan til at sikre, at de yder en sømning overflade. Brug en tømrer niveau til at kontrollere, at hvert spær er ikke mere end 1/4 tommer højere eller lavere end de andre.

•Installer dit køkken, badeværelse, Tøjvask og loftsrum ventilation indgange og udgange. Du skal beregne netto gratis luftstrømmen, som er mængden af luft, der kan passere gennem de åbninger, du opretter, minus blokeringer som mesh og skærme. Generelt, en kapacitet på 1/300, én kvadratfod af netto fri luft flow for hver 300 kvadratfod loftsrum gulvareal bliver ventileret, er acceptabel.

•Lay tar papir eller tagdækning følte som et underlag. Starte fra bunden af taget, rullende papir vandret fra side til side (rake til rake) tag, hæftning eller sømning på plads. Overlappende lag af mindst to inches og arbejde din vej til toppen af taget.

•Vælg din helvedesild. Byen Phoenix også fremmer brugen af Energy Star-kvalificerede produkter, der skære energiforbruget betydeligt. Måle taget og ridge længde. Din byggematerialer leverandør vil hjælpe dig med at beregne hvor mange helvedesild, ridge caps og tagdækning negle skal du.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg på tværs af dit tag til at holde de vandrette rullesten linjer lige.

•Starting i bunden, installere din første rullesten. Bruge en fire søm mønster og Placer et søm 1/2 tommer fra hver kant, og to mere direkte over slots mellem faner. Drive negle lige snarere end i en vinkel. Arbejde fra venstre mod højre, butting hver rullesten mod den sidste.

Fastgør en anden kridtstreg fem inches over toppen af den første række - dette er kendt som rullesten eksponering. Helvedesild er generelt 12 inches lang og din helvedesild skal overlappe hinanden syv inches. Fortsætte med at lægge helvedesild. Forskyde mønsteret fra række til række, for ikke at skabe sømme, hvor vandet kunne samle.

•Installer ridge caps på højderyggen linje. For at fuldføre roofing shingle installationen korrekt, skal du installere ridge cap træk på toppen af taget. Placer en højderyg cap over højderyggen og søm det på plads med et søm på hver side fem inches fra de udsatte ende. Du vil bruge omkring to ridge caps pr. fod på højderyggen linje.

Tips & advarsler

  • Energy Star tagdækning-produkter kan hjælpe du sparer på din aircondition omkostninger ved effektivt reflektere solens stråler. Dette er vigtigt i Phoenix, hvor temperaturerne er ofte i de tre cifre. Du kan også være kvalificeret til et skattefradrag, hvis du bruger kvalificerende produkter.
  • Tagdækning kan være farligt arbejde, især hvis din saldo ikke er godt. Prøv at få nogen til at hjælpe dig med dette projekt, og hvis du er i tvivl om dine muligheder, søge professionel hjælp.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com