Sådan installeres et trægulv omkring en pejs

February 13

Sådan installeres et trægulv omkring en pejs

Tanken om at installere hårdttræ Gulvbelægning i et værelse med pejs er der mange husejere finder tiltalende---, indtil det er tid til at installere gulvbelægning omkring området pejs mantel og Arne. Pludselig, kan tanken synes kompliceret. Men lad det ikke afskrække dig. Installere hardwood omkring en pejs er ikke så kompliceret. Måle omhyggeligt, tage din tid og bruge de rigtige værktøjer og materialer til at skabe en varm og hyggelig pejs indstilling, der ligner trægulve blev installeret af en professionel.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende gulv belægning, såsom tæpper eller flise, så at du strippe gulvet ned til krydsfiner eller cement undergulvet base.

•Measure, skære og lægge den rigtige type af underlag materiale anbefalet af hårdttræ gulvbelægning producent oven på undergulvet.

•Klippe en 1-tommer strimler af kork med en hobbykniv og lim det med kontakt cement på undergulvet omkring omkredsen af pejs Arne. Kork vil camouflere den ekspansion kløft, der skal du på kanten af hårdttræ gulvbrædderne. Ekspansion huller er typisk 3/8 - 5/8-inch; Men følg hårdttræ gulvbelægning producentens anvisninger og bruger anbefalede ekspansion gap måling. Ekspansion hul tillader hårdttræ gulvbelægning til naturligt udvide og kontrakt under varme, kolde eller fugtige vejr at forhindre Gulvbelægning fra hævelse eller buckling hvis det er alt for tæt på mantel, skorstenen eller sokler.

•Opret en skabelon af området mantel og Arne. Tag ark af avisen og passe dem rundt i området. Brug en markør til at tegne linjer til skabelonen, ifølge figurer og cut-i rum med pejs mantel og Arne område. Du vil bruge skabelonen til at foretage særlige nedskæringer til at rumme kanterne af kaminen eller en uregelmæssig hearth form, såsom en cirkel, så gulvet matcher hver kurve og vinkel af området mantel og Arne.

•Klippe kanter af hårdttræ boards med skabelonen og en båndsav. En båndsav gør det nemt at følge kurver og usædvanlige linjer. Markere bagsiden af hvert bord, så du vil huske sin holdning.

•Lay hårdttræ boards, startende fra de yderste kanter af kaminen. Forlade nævn, der vil føre til entryways bag pejs for installation sidst. Dit mål er at fokusere på etablering af positionen og æglæggende bestyrelser der fører til området mantel og Arne.

•Measure og skære plader med en rundsav efter behov, at udvide og nå de ydre kanter af plads, møde op med sokler. Husk at efterlade anbefalede ekspansion hul--3/8 - 5/8-inch--mellem kanten af bestyrelser og sokler.

•Brug den passende teknik til at installere bestyrelser. For eksempel, hvis du lægger sikringsanlæg tunge og not brædder, derefter passer, snap og låse hvert bord i position. Hvis du installerer nævn, der kræver lim, Følg producentens anbefalinger til "smør" bagsiden af hårdttræ bord og/eller cement eller krydsfiner undergulvet.

•Fortsæt æglæggende boards, indtil du når entryways. Laver en skabelon for hver dør forstuen og skære de endelige bestyrelser ifølge skabelon måling. Men husk at reducere bestyrelsesmedlemmer længde for at imødekomme udvidelsen huller. Brug den relevante overgangsstykke, som en T-molding, overgang fra hårdttræ til tæpper eller skylle reduktionsgear mellemstykker at gå fra hårdttræ til flise.

Tips & advarsler

  • Hvis der er nogen elektriske ledninger rundt mantel eller hearth, bruge en dado kniv til at skære riller i bestyrelser til at rumme ledningerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com