Sådan installeres et våbenhus loft

October 19

Sådan installeres et våbenhus loft

Installere en veranda loft tilføjer en flot finish til en del af huset gjort til udendørs afslapning. Der er forskellige slags våbenhus lofter, herunder grundlæggende krydsfiner, beadboard og tunge og groove. Installere en veranda loftet ved hjælp af krydsfiner kan være en enkel proces, hvis du ved hvad du gør og har de nødvendige værktøjer-- og en hjælper. Gør dette projekt kan selv spare dig en masse penge.

Instruktioner

•Measure i våbenhuset loftet, ved hjælp af målebåndet. Check alle fire hjørner af våbenhus til at se, hvis de er firkantede ved hjælp af carpenter's square.

•Sæt en fuld plade af krydsfiner op i det hjørne, der er mest square, ved hjælp af Trappestiger og en anden person til at hjælpe. Start på den højeste del af loftet, vedhæfte krydsfiner med Phillips-head dæk skruer, ved hjælp af boret og bore bit. .

•Work omkring våbenhus, hængende tilstødende fuld plader af krydsfiner og gøre dem så LUN som muligt.

•Measure områder af våbenhuset loftet hvor der ikke er nogen krydsfiner. Bruge carpenter's square for at tjekke vinkler. Skære krydsfiner med en rundsav og har en anden person på en trappestige til at hjælpe dig sætte krydsfiner op på loftet veranda, vedhæfte det som du gjorde de andre stykker.

•Klippe spids på røret af caulk med carpenter's kniv. Fyld fugepistol med rør af caulk. Udfyld sømmene af krydsfiner med caulk. Tage en murske og glat det. Du er nu klar til prime og male din nye veranda loft.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com