Sådan installeres Faux Rock

October 27

Syntetisk rock kan tilføje komfort og klasse til dit hjem eller haven, oprettelse af en varmere eller mere rustikke æstetiske indendørs eller perfekt skræddersy din udendørs miljøer. Du kan installere faux rock på enhver væg overflade, inden for eller uden for, eller oprette nye faux rock støttemure og stier i din plæne eller haven. Faux sten kan også bringe den ekstra fordel at øge værdien af dit hjem, selvom du installerer eller gøre stenen selv uden omkostninger til en lejet professional.

Instruktioner

Installation af præfabrikerede syntetiske Rock

•Measure det område, du ønsker at dække med syntetisk rock paneler, idet der tages hensyn både bredde og højde på en stor væg overflade.

•Vælg en faux rock design til at matche din indretning, og Bestil byggeri paneler fra en syntetisk rock forhandler.

•Klippe syntetisk rock paneler til at passe det område du ønsker at dække ved hjælp af en stiksav eller tabel så. Sand skåret kanter af panelet faux rock før installation.

•Drill huller for sigtning faux rock paneler i sted hvis du vedhæfter faux rock til en beton eller mursten overflade. Hvis panelet har huller, pre-cut, placere panelet hvor du vil anbringe det, og markere med kridt hvor hullerne er før du bore.

•Sæt konstruktion lim på bagsiden af panelet og anbringer på væggen. Brug en plan for at sikre, at panelet er lige før at trykke tæt mod væggen. Bolt størrelse paneler i sted ved hjælp af passende byggeri skruer.

•Tilføj yderligere paneler efter behov, ved hjælp af lim til at passe flere paneler sammen. Udfylde alle syninger og hjørner med caulk eller fiber blanding, og afslutte kanter ved at tilføje molding eller caulk.

•Paint over alle kanter og bejdse hele overfladen med oliebaseret maling eller pletten som ønsket. Brug en svamp eller skum børste til at skamplet farve på overfladen af sten i en uregelmæssig og naturligt udseende mønster. For mere dybde, bruge en mørkere og en lysere tone af samme farve pletten. Afslutte faux rock, som du installerer udendørs ved hjælp af to frakker af en satin vejrbestandig finish.

Installation af hjemmelavet Faux Rock

•Evaluate området hvor du vil installere faux rock og bestemme den omtrentlige størrelse og form af klipper du vil oprette. Skære en Skimmelsvamp fra styrofoam for hælde din konkrete klipper.

•Mix en del cement, én del builder sand, to dele sphagnum, en akryl fortifying tilsætningsstof, og vand nok til at skabe en mudret tekstur. Tilføje konkrete farvestof for at farve klipperne, hvis det ønskes.

•Pour beton i formen, udjævne overfladen efter du hælder. Overfladen skal være plan, især hvis du vil installere klipperne på en flad overflade, såsom en udendørs væg.

•Tillad beton og fjernes fra formen. Sand og fjerne eventuelle partikler fra klippen. Vejret klippen ved hjælp af sandpapir og andre sten til at skrabe overfladen gentagne gange. Helbrede faux rock ved skiftevis at placere det i en forseglet plasticpose, gennemvædning det i vand og forlader det udsættes for sollys og luft.

•Installer faux rock af beliggende i blomsterbede eller haven område. Lime sammen flere sten, hvis du har støbt faux sten for at passe til hinanden, eller bore huller i de færdige sten til bolt til en lodret overflade og skabe faux rock paneler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com