Sådan installeres Fiber Cement sidespor

December 18

Fiber cement sidespor, mens måske ikke helt så æstetisk tiltalende, tilbyder en stabilitet, som træ sidespor ikke kan komme tæt på at matche. Uden konstant hævelse, og svindende af træ og uden rådne bekymrer iboende i træ sidespor, for ikke at nævne termite modstand, fiber cement sidespor gør et naturligt valg for enhver, der ønsker at erstatte eller opgradere deres sidespor. Lavet af cellulose og cement, det skærer og installere ligesom træ sidespor, at gøre det gode hjem forbedringsprojektet.

Instruktioner

•Begin ved udlægning af sidespor. Begynde at måle op fra bunden af huset og gøre en mark hver 6 inches. Gøre det ud for alle hjørne brædder på huset. Også gøre dette langs dør og vindue tarme. Bruge en kridtstreg til pop linjer mellem de omhandlede varemærker.

•En geringssav udstyret med en kniv, designet til at skære fiber cement sidespor giver de bedste kvalitet nedskæringer. En rundsav eller endda en hånd holdt vinkelsliber med passende bladet vil arbejde så godt, men nedskæringerne vil ikke være så lige.

•Rip en 1 1/2-tommer stykke af sidespor og installere det på bunden af væggen til en spacer. Denne spacer styrker i bunden af det første kursus af sidespor fra væggen, giver det de samme udseende som følgende kurser.

•Starting på den ene side af væggen, placere den øverste kant af fiber cement sidespor langs den laveste udsatte kridtstreg og søm det på plads, og sørg for at negle i knopperne og at holde neglen om inden for en tomme af toppen. Ikke søm i bunden af sidespor bestyrelser.

•Sørg for at efterlade en lille rum omkring bredden af en skilling mellem sidespor og hjørne bestyrelser eller casing nemlig ekspansion.

•Hvis to stykker af sidespor i det samme kursus butt sammen, Læg et stykke plastic bag fælles, på toppen af sidespor på kurset nedenfor. Du kan købe dette samme sted du køber sidespor. Dette forhindrer vand fra gennemtrængende gennem leddet og komme bag de lavere kurser af sidespor.

•Når træbeklædningen er op, caulk leddene hvor træbeklædningen møder hjørne bestyrelser og beklædning.

Tips & advarsler

  • Skærebrætter fiber cement er støvede, så bære en respirator og sikkerhed goggles. Ikke caulk bunde af sidespor, som dette kunne fælde fugt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com