Sådan installeres flise til en eksisterende badeværelse forfængelighed

August 6

Hvis du har fået en gammel badeværelse forfængelighed, der er strukturelt i god form, men er dårligt ud af stil, eller bare for plain overveje fliser over det. Keramiske fliser er billige, let at arbejde med og kommer i et bredt udvalg af farver og stilarter. Ved hjælp af bullnose fliser, som er færdig på en kant, kan du grænse flisebelagt toppen uden at skulle bruge separate trim. Har planer om at være uden brug af forfængelighed for et par dage.

Instruktioner

•Drej off vandet ventiler under vasken og afbryde linjerne vand fra vandhanen, ved hjælp af din skruenøgle. Afbryde afløbsrør. Skære igennem caulk omkring vasken med en barberkniv kniv, derefter løfte hele skålen ud af hullet i toppen af tælleren.

•Sand over overfladen af disken med dit bælte sander, får det kedelige og ren. Aftørre støv med en tack klud.

•Measure længden af tælleren med et målebånd og mark i midten. Tegn en linje med blyant og pladsen fra front til bag på midten, dividere tælleren i to halvdele.

•Dæk hele tælleren i lim med din indskåret murske. Linjen center vil stadig være synlige gennem selvklæbende.

•Tryk på den første række af bullnose fliser i limen langs forsiden af toppen af køkkenbordet, så de færdige kanter af bullnose fliser er linet op og vender udad. Sætte afstandsstykker mellem fliserne, da du lå dem. Brug din tænger til at trimme fliser omkring vasken hullet efter behov (nedskæringer behøver ikke at være perfekt, da de vil være omfattet af vasken rand). Skær fliser i enderne på en flise cutter.

•Lay et kursus af regelmæssige fliser bag den første række af bullnose fliser, igen starter ved den midterste linie og arbejder til siderne. Sætte afstandsstykker mellem dem. Fortsætte indstilling rækker af fliser, arbejde din vej tilbage række for række. Bruge nippers for at trimme fliser omkring vasken efter behov. Gøre hele toppen. Lad fliser sæt natten, derefter trækker ud afstandsstykkerne.

•Applicer injektionsmørtel til hele disken med en cementmørtel float, bruger det til at trykke på injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliserne. Brug en fugtig svamp til at tørre op overskydende injektionsmørtel. Når flisen er helt tørre, tørre injektionsmørtel haze af med en tør klud. Lad det for en hel dag og anvende cementmørtel sealer ifølge pakke retninger.

•REINSTALL vask, vende den proces, hvormed det blev fjernet. Vasken rand bør dække kanterne af de skære fliser omkring vasken hul. Køre en perle af caulk rundt i kanten af vasken skålen hvor det sidder på flisen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com