Sådan installeres fliser til en jacuzzi badekar med bruser

July 28

Sådan installeres fliser til en jacuzzi badekar med bruser

Installere en ny whirlpool badekar surround med en brusehoved som en del af et badeværelse remodeling projekt giver dit badeværelse udseende af en spa. En flise balje surround er et godt valg, fordi det er en forholdsvis nem opgave for en gør-det-selv at installere badeværelsesfliser. De mange stilarter og farver fliser, der er til rådighed giver dig mulighed at færdiggøre indretningen bare den måde du forestiller dig det. Som du fuldføre dette projekt, holde jacuzzi badekar dækket på alle tidspunkter for at beskytte det fra elementer, der kan falde i det, mens du installerer fliser.

Instruktioner

•Tack jacuzzi badekar plast flange til væggen studs. Dette fungerer som en barriere for at holde vandet i at løbe ned ad væggene og bag karret.

•Forbered flise badekar omgiver ved at dække området væg med cement backer board. Backer bestyrelsen bør hvile på toppen af den balje forklæde. Brug en hobbykniv til at skære backer bestyrelsen til at passe. Vedhæfte backer bestyrelsen med skruer længe nok til at trænge ind i studs mindst 1 tommer.

•Dæk bidragyder bord leddene og skruer med et tyndt lag af færdigblandede thinset mørtel anvendes med en murske. Indstille mesh tape i mørtel langs leddene og glat det på plads.

•Measure og mark den vandrette midtpunkt på en af sektionerne af til spabad og brusebad surround vægge. Beregne den vertikale placering af fliser fra dette punkt. Hvis du ender med en smal fliser i bunden af muren langs toppen af whirlpool's forklæde, justere midtpunktet i overensstemmelse hermed. Hvis du nødt til at skære fliser til at passe, er de mindre mærkbar i loftshøjde. Fastgør en vandret kridtstreg for at markere midten af hver væg. Bruge en tømrer niveau for at sikre linjen er niveau på alle tre vægge af surround.

•Measure og mark lodret midtpunktet af hver væg. Beregne den vandrette placering af fliserne. Hvis du ender med smalle fliser på nogen af de tre væg sektioner, justere midtpunktet for at fjerne dem. Brug en tømrer niveau til at sikre center mærker er plumb, eller lige op og ned. Fastgør linjen med en kridtstreg.

•Spread forblandet flise mastic på en kvadrant af cement backer bord med et hakket murske. Begynde at lægge fliser hvor linjerne skærer hinanden i midten af denne mur. Fyld kvadrant af væggen. Holde fliserne lige ved regelmæssigt at kontrollere deres kanter med en straight edge værktøj. Hvis dine fliser har afstandsstykker, bruge dem til at hjælpe med at holde leddene en ensartet afstand fra hinanden. Forlade en 1/8-1/4-inch hul mellem toppen af til spabad og fliser placeret over flange som en ekspansion fælles.

•Klippe fliser til at passe langs toppen af whirlpool's forklæde, loft og væg, som nødvendigt, ved hjælp af en flise cutter. Placere alle skåret kanter, så de står over for den yderste kant af muren.

•Brug flise nippers at skære åbninger i flisen til den boblebad tud, vandhaner og brusehoved. Kun skæres en lille mængde af flisen ad gangen med nippers at undgå at bryde fliser. Hvis åbningen skal være midt i en flise, bore et hul ved hjælp af en diamant-bladet hulsav. Ulige figurer er omfattet af armaturet er våbenskjold, så åbninger ikke behøver at være perfekt formet.

•Indstil fliser i den resterende kvadrant af denne sektion af muren surround på en lignende måde. Gentag processen for at installere fliser til de resterende vægge af surround. Slut kanterne af flise installationen med bullnose fliser i mastiks. Tillad mastiks tid til at tørre efter fabrikantens anvisninger.

•Mix tørre, unsanded injektionsmørtel med cementmørtel tilsætningsstof indtil det ligner mayonnaise. Arbejde injektionsmørtel ind i leddene med en gummi float. Læg ikke injektionsmørtel på den fælles linje mellem whirlpool's forklæde og fliser. Tør overskydende injektionsmørtel off fliser med en ren, fugtig svamp efter injektionsmørtel tørrer i 20 minutter.

•Aftør haze fra fliser med en ren, tør klud klud efter injektionsmørtel sætter i 24 timer. Anvende en perle af silikone caulking langs den fælles, der adskiller whirlpool badekar fra fliserne. Lægge en dæmpe på fingrene for at oprette en jævn linje.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan nå en plet på væggen for at sprede mastiks med murske, sprede mastic på bagsiden af fliserne i stedet.
  • Kontroller, at dit whirlpool badekar har en flise flange før du køber den.
  • Af keramik og glas fliser kanter kan være skarpe. Forsigtig ved håndtering af kanterne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com