Sådan installeres Flush bolte på døre

August 17

Sådan installeres Flush bolte på døre

Som bekendt, overflade-monteret tønde bolt, flush bolte består af en metalstang, der glider fra en dørkarm ind i en døren jamb. I modsætning til tønde bolte bolte flush mount i forsænket kanaler, kaldet mortises, som er normalt placeret på indersiden af dørens top og bund skinner eller den nederste kant af lås stile. Tømrere skåret flugter bolte kanaler og nicher med routere eller under udførelse mejsler og bore den flush bolte stang huller, kaldet bolt holder, med boremaskiner. Særlig vejledning forsamlinger, kaldet jigs, Opret hurtigt præcise mortises for flush bolte.

Instruktioner

•Align mortised årets flush bolt router jig med dørens nederste kant. Twist jig's klemmer med uret for at jig til døren. Vælg en router smule efter flush bolt producentens specifikationer; smule skal rute til den præcise dybde og bredde af flush bolt.

•Monter bit til routeren og justere bitdybde til dyb mortise dimensioner af den flush bolt fabrikanten. Hvile routerens plade på jig's kant og justere bit med den kanal, der skærer gennem den dør stile. Flytte lidt væk fra døren.

Slå routeren og slide spinning smule gennem jig's kanal indtil routeren stopper mod jig's stop plade. Fjerne routeren fra pirken og lade den smule at stoppe spinning. Rotere routeren og justere bit med den kanal, der skærer gennem den dør bunden jernbane.

Slå routeren og dias bit gennem kanalen indtil routeren stopper henne ved jig's stop. Fjerne routeren fra pirken og lade den smule at stoppe spinning. Fjerne stile-side stop plade fra pirken. Reducere den router bitdybde på cut til de lavvandede mortise dimensioner af den flush bolt fabrikanten

•Align bit med stile kanal. Aktivere routeren og skubbe routeren, indtil det stopper mod slutningen af den engelske kanal. Fjerne routeren fra pirken. Slå jig's klemmer mod uret for at løsne.

•Tag jig fra døren. Passe flush bolten ind i mortises, lange side på stile og korte side på den nederste skinne. Brug en skruetrækker til at drive skruer gennem den flush bolt skruehuller og ind i døren.

Tips & advarsler

  • Rute mortises og bore huller til flush bolt holde plader efter hængende døren. Med døren jambs er tilknyttet, kan du svinge døren ind i en lukket stilling skal kontrolleres for korrekt holde pladen layout.
  • Check med din flush bolt producent eller forhandler inden du køber en jig. Nogle jigs er muligvis ikke kompatibel med specialdesignede flush bolte.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com