Sådan installeres Flush gulvet ventilationskanaler i et trægulv

September 18

Sådan installeres Flush gulvet ventilationskanaler i et trægulv

Flush-mount gulvet ventilationskanaler ser attraktive i trægulve, og selvom du ikke behøver at være en gulvbelægning specialist til at installere en, der er visse overvejelser at huske. Træ flush-mounts få som regel slebet med gulvet, så det er bedst at installere dem enten under installation eller lakering af gulv. De kommer med en ramme, som du er nødt til søm til undergulvet, og det er nemmere at placere rammen og skære hul til ventilen, før du lægger gulvet. Det er ikke så svært, selv, installere en i et færdigt gulv.

Instruktioner

Installere et aftræk med et nyt gulv

•Anbring gitteret udluftning på undergulvet hvor du ønsker at installere det og spore omridset med en blyant. Sørg for gitter dimensioner svarer vent rør du bruger.

•Drill et hul i hvert hjørne af disposition gennem undergulvet med en boremaskine og en 1/2-tommer bore bit. Skåret ud skitsen med en stiksav.

•Saml ramme rundt om åbningen, er sikker på, at indvendigt kanter er flugter med det hul, du klipper. Bore huller gennem ansigt i rammen med en 1/8-inch borehoved, afstand mellem dem omkring 6 til 8 inches fra hinanden og gør en inden for en tomme af hver ende af hver side af rammen. Drive en 2-tommer finish søm i hvert hul og vask hovedet ca 1/8 tomme forbi overfladen af træ med et søm punch.

•Installer gulvbelægning omkring rammen. Når gulvet er komplet, drop gitteret i rammen, så du kan slibe og afslutte det hele vent sammen med resten af gulvet.

Installere et aftræk i en eksisterende gulv

•Sæt udluftningsanordning gitter på gulvet og draw kontur med en blyant. Skære åbning efter fremgangsmåden i trin 2 i forrige afsnit.

•Saml rammen rundt om åbningen og tegne omridset på gulvet med en blyant. Lægge malertape omkring ydersiden af disposition til at give dig en bedre henvisning og at undgå skår gulvbelægning, når du skære åbning for rammen.

•Juster dybden af bladet af en cirkulær så så det er den samme som tykkelsen af gulvbelægning. Skære åbning af rammen af kaster saven i midten af hver enkelt linje igen og savning mod et hjørne, og derefter vende retningen saw og savning mod det modsatte hjørne. Stop savning når vingen rører hvert hjørne. Mejsel ud i hjørnerne med en skarp mejsel til at fuldføre udskæring.

•Reassemble ramme i åbningen og søm det til undergulvet følge fremgangsmåden i trin 3 i forrige afsnit. Sand og slut gulvet med grill på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com