Sådan installeres foldedøre

June 21

Foldedøre er brugt i en bred vifte af applikationer, som adskiller eksisterende værelser, giver privatliv til små områder af dit hjem eller lukning af toiletter. Foldedøre er bare, at en dør med hængsler i midten at folder og glider langs et spor. Foldedøre er lys, praktisk og nemt at installere. Uanset om du er en novice tømrer eller en erfaren professionel, monteres foldedøre nemt i enhver standard døråbning.

Instruktioner

•Measure bredde på dørkarmen du vil montere foldedøre i og skære sporet til en længde 2 inches kortere end rammen bredde. Dette vil give dig plads nok til at justere foldedøre til en optimal position til at holde dem fra at ridse de omgivende vægge.

•Brug den medfølgende hardware at montere spor langs bunden og toppen af dørkarmen. Skrue på banen i stramt med en skruetrækker og derefter placere de dør stopper på siden af banen, der ønskede døre til at folde ind.

•Depress fjederbelastede hængslet i bunden af folding døren og dias døren ind i rammen, så den nederste hængsel til at glide ind i bunden døren stop. Trykkes den øverste hængsel og læne sig døren ind i dørkarmen. Skub de øverste og nederste spor dias--dele af den dør, der passer ind i spor--i sporene og derefter åbne og lukke døren et par gange for at se hvordan det virker.

Tips & advarsler

  • Det er nyttigt at have en partner linje op benene i spor, mens du placerer døren.
  • Det er muligt skrabe vil forekomme på gulvet fra installationen af foldedøre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com