Sådan installeres folie-Backed krydsfiner beklædningen

November 21

Sommervarmen tager en stor vejafgift på din energi budget, så du har brug for al den hjælp du kan få. Strålende hindringer såsom folie-backed krydsfiner beklædningen kan gøre en forskel i din forbrugsregning, især i varme, solrige klimaer. De virker ved at forhindre varmen i et tag eller væg fra udstrålende ind i indre af bygningen. Selvom det ikke nødvendigvis er værd at rive huset fra hinanden for at eftermontere, hvis et nyt tag, værelse tilsætning eller remodel er i planerne, folie-backed beklædningen er lige så let at installere.

Instruktioner

•Brug et niveau eller lineal placeret på tværs af spærene eller væggen studs for at sikre monteringsoverfladen er rimeligt selv. Shim hvis nødvendigt.

•Undersøg folie opbakning til skade. Rens ansigt af hvert panel forud for installationen. Installere tag og kvist gavl-muren beklædningen med folien vender i mod indre af bygningen. Installere boligareal muren beklædningen med folien vender mod ydre af bygningen.

•Sæt beklædningen bruger 8d ring skanken negle. Slå et søm hver 6 inches på hver kant af beklædningen og hver 12 inches på studs eller spær i mellem. Forlade en 1/8-tomme rum mellem hver af de paneler, hvor de mødes på kanterne og ender. 10d fælles negle gøre praktisk 1/8-inch afstandsstykker.

•Installer tagdækning følte eller rullesten underlag over tag beklædningen hurtigst muligt at beskytte beklædningen mod fugt. Kontakte producenten, når du installerer sidespor over folie-backed beklædningen. I almindelighed, bør forskalling strimler anvendes til at give en luftrummet mellem strålende adskillelse kappematerialer og sidespor.

Tips & advarsler

  • Tjekke producentens datablad for at sikre arten og tykkelsen af beklædningen du bruger er normeret til din ansøgning og installeret korrekt specifikationer.
  • Folie-backed krydsfiner beklædningen er ikke ment som en dampspærre eller en erstatning for house wrap.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com