Sådan installeres forsænket belysning i et badeværelse

February 19

Hvis dit badeværelse har lavt lys niveauer, kan du overveje at opgradere belysning for at give en tiltrængt stigning i synlighed. Ved at være forsænket, lysene giver dig maksimal loftshøjde og tillade dit badeværelse til at føle større. For ordentlig belysning skal du bruge det korrekte antal lys. Korrekt placering er også afgørende for at minimere skygger i det forkerte område.

Instruktioner

•Lay, hvor din forsænket lys vil gå i dit badeværelse. For en gennemsnitlig badeværelse, du ønsker at give 4 watt per kvadratfod af belysning, og hver forsænket lys leverer typisk 60 watt af lys. Center, en af lys over badeværelse vandhane til forhindre skygger bliver kastet.

•Klippe passende størrelse hul på hver lokation din forsænket lys vil gå. Enten skære hul med en gipsvæg sav eller bruge den rette størrelse hulsav.

•Installer din elektriske ledninger fra den badeværelse lyskontakt boks til hvert lys. Følg de lokale elektriske kode, når du installerer de elektriske ledninger til Sørg for du bruger de korrekte materialer. Under nogle omstændigheder, kan du nødt til at åbne op drywall i et par steder at fiske ledninger igennem. Forlade 16 inches af ekstra ledning på hvert lampen placering.

•Åbn det elektriske felt på hvert lys. Trække ledninger ind i boksen og spænd det ned til at klemme det. Strip isolering off ledninger og Tilslut de sorte ledninger sammen med en wire møtrik, de hvide hvide sammen med en wire møtrik og jorden ledningerne sammen med en wire møtrik. Skub ledningerne sikkert ind i boksen og udskifte coveret.

•Træk i hold-down clips i hver lys og skubbe dem ind i hullerne, du har foretaget i loft indtil deres flanger hviler på loftet. Push hver klip op og ud. Det vil gøre en "klikke" lyde og klemme armaturet på plads.

•Hook hver trim foråret i sin tildelte huller på deres trim ring. Tillad fjedre trække trim stramme til loftet.

•Skru i din pærer og test forsænket lys ved at slå lyset skifter.

Tips & advarsler

  • Sørg for at din forsænket belysning turneringsplaner er bedømt til at være i kontakt med isolering, hvis du har isolering i dit loft. Vurderet til denne brug, vil de blive bedømt "IC."

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com