Sådan installeres forsænket belysning i et Drop loft

April 19

Sådan installeres forsænket belysning i et Drop loft

Drop lofter, også kendt som nedhængte lofter eller akustiske lofter, er designet til at bære vægten af de rammer og loftplader, men lidt andet. Tilføjelse af elementer som belysning, loft fans, spor belysning eller forsænket belysning vil kræve yderligere støtte for rammerne. Med bare en lille smule planlægning, kan du producere professionelt udseende resultater.

Instruktioner

•Indstil den nøjagtige placering for lys til at blive installeret. Fjerne loftplader i området installation og lægge dem ansigt på en hård, jævn overflade. Måler hver flise for at bestemme placeringen af lyset, så brug lyset som en guide til at markere åbningen kræves. Meget omhyggeligt skæres en rund åbning i lige store nok til at den lys dåser til at passe gennem flisen. Installer ikke lys på denne tid. Skære alle nødvendige åbninger i alle fliser før du begynder enhver installation.

•Udskift loftet fliser, at være sikker på at placere dem i den rigtige retning, så åbningen er i den korrekte position. Fjerne andre loftplader for at få adgang til området over loftet. Vedhæfte supplerende bøjle ledninger på rammerne omkring hver af fliser med åbningerne. En ledning på hvert af de fire sider bør være tilstrækkeligt. Knytte disse til ankerpunkter i den overhead loft. Disse ankerpunkter kan være søm, skruer eller helst øjet bolte. Ekstra bøjle ledninger vil hjælpe udligne den ekstra vægt af de lamper.

•Installer lamper i hver af åbningerne. De fleste modeller af forsænket belysning vil komme med to typer af parenteser. En er designet til at være naglet til studs eller strøer, den anden er designet til at udvide og klip over rækværk af din nedhængt loft. Disse beslag gøre den egentlige installation proces en brise og det er faktisk normalt lettere at installere disse lys synd et nedhængt loft end i en konventionel loft.

•Beregn rute din ledninger fra switchen til hver af de lamper. Gøre alle tilslutninger er sikker med ingen nøgne ledninger viser. Kode kræver kabler og ledninger skal støttes off loftsskelettet. Derudover skal støtte være uafhængige af bøjle ledninger bruges til at understøtte loftet. I nogle steder, alle ledninger skal fuldføres eller mindst inspiceres af en licenseret elektrisk entreprenør, så hold dette i tankerne, når du planlægger dit projekt.

Tips & advarsler

  • Kontrollere monteringsforskrifterne på lyset at gøre visse hvis det kan monteres i direkte kontakt med loft flise. Hver model kan have forskellige restriktioner eller programmer.
  • Gøre alle elektriske strøm er slukket før du begynder enhver elektrisk installation eller ændringer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com