Sådan installeres forsænket lys med ingen Attic plads i et gammelt hus

August 1

Tilføje forsænket belysning kan dramatisk ændre udseendet af ethvert rum. Ændre en eksisterende overflade-monteret lampen i loftet til en serie af forsænkede armaturer kan være en nem opgave selvom lille værelse er til rådighed i loftet ovenfor. Forsænket lys er tilgængelige i to grundlæggende konfigurationer. "Nye konstruktion" forsænket lys er bygget med montering våben, at nå ud til loftet bjælker for vedhæftet fil, og der skal være installeret, før nogen loftsbeklædning er begyndt. "Remodel" forsænket lys er designet til at støttes af loftet finish med klip omkring armatur boliger. Disse armaturer er designet til let glide ind i loftet fra neden. Remodel inventar er det bedste valg, når du installerer forsænket lys med ingen loftsrum rum i et gammelt hus, og kan installeres ved at følge nogle enkle retningslinjer.

Instruktioner

•Anvend en stud finder til at finde loft strøer. Notér steder med lille blyant mærker på loftet.

•Lay ud af dine foretrukne stativ placeringer mellem strøer. Markere centrene for hvert armatur og forsøge at centrere steder mellem strøer.

•Drill 1/4-inch hul i midten af hvert armatur placering. Brug en lille træ dyvel til at stikke gennem hullet i loftet plads til at kontrollere, at der er plads nok til at passe forsænket armaturet. De fleste inventar skal omkring 7 til 8 inches af clearance.

•Klippe ud af åbninger i loftet. Når du installerer remodel-type armaturer, er det vigtigt at skære præcise åbninger, der matcher armaturet. Brug en specialiseret lys-armaturet bar der matcher dit armatur størrelse. Lys-armaturet skæring boringer skære perfekt runde huller i gips eller gips board, hvilket gør for professionelle resultater uden lappe. De sælges i de fleste hjem forbedring butikker.

•Køre den elektriske ledning mellem hul. Brug en 3/4-tommer bore bit på en fleksibel aksel til at skære en sti i strøer for dine ledninger. Når du er færdig med dette trin, skal du have to elektriske kabler med omkring 12 inches af slæk hængende ned fra hvert hul i loftet. Et af disse huller bliver hvor den gamle loftlampe var, og vil være kilde til elektricitet til magten din nye lys.

•Drej slukke strømmen til kredsløbet du vil arbejder på på de vigtigste breaker. Hvis du ikke er sikker på, hvilken kredsløb at slukke, tur den vigtigste breaker til at slukke alle kredsløbene.

•Tilslut ledninger til lys. Nyere inventar omfatter pressen-i stik, der gør ledninger dem simpel. Strip ledninger efter strip sporvidde på armaturet og tryk på den udsatte dirigent i stikket. Tilslut altid gerne wire farver: sort til sort, hvid til hvid og jord til jord. Lade alle af inventar løs, indtil alle ledninger er tilsluttet, og du er i stand til at teste dit arbejde.

•Installer lampen maskinhusene loft huller. Remodel-type armaturer er designet til nemt at installere i loftet fra neden og fast snap på loftet finish materiale. Skubbe inventar i hullet mens forsigtigt at lede ledningerne i den tværbjælke plads. Sørg for at følge instruktionerne armatur for specifikke montering krav.

•Installer endelige trim stykker til dine lamper.

Tips & advarsler

  • Nogle forsænkede armaturer er ikke designet til sikkert komme i kontakt med hus isolering. Disse såkaldte "ikke-IC" inventar. "IC" inventar kan blive installeret i direkte kontakt med isolering. Kontroller, at du køber en IC armatur hvis tilstedeværelsen af isolering forventes på dit projekt.
  • Slukke strømmen på den vigtigste breaker før arbejde på elektriske elementer i hjemmet.
  • Altid konsultere en autoriseret elektriker, når du arbejder på det elektriske system af dit hjem.
  • Brug kun UL opført enheder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com