Sådan installeres forsænket projektører på en tværbjælke

October 5

Sådan installeres forsænket projektører på en tværbjælke

Forsænket projektører kan lyse op i rummet. De også tilføje værdi til huset. Forsænket projektører giver god belysning og et overskueligt udseende. Forsænket projektører er billigt at installere, fordi du laver dem selv. Der er en række forsænket projektører tilgængelig fra lav spænding til netspændingen. Installere forsænket projektører til en tværbjælke kan være en enkel proces, så længe du har de rette værktøjer og den rigtige viden.

Instruktioner

•Figure, hvor du sætter lys. Brug stud finder til at finde studs.

•Drej power off. Tage 110 wiren og køre den fra boksen breaker for det første lys. Bore et hul gennem loftet af de vigtigste breaker box. Kør den ledning, der du bare sætte gennem hullet i loftet fra boksen vigtigste breaker til forsænket fokus. Brug drywall saven og skære et hul i loftet hvor du lægger lys.

•Monter samledåsen til tværbjælke. Brug hammer og flad-head skruetrækker til at punch ud en af knockout huller. Køre wiren fra vigtigste breaker box til lyskontakten og køre den samme ledning til samledåsen. Skære og rense ledninger med bidetang. Vedhæfte den sorte ledning til den sorte ledning, som er den positive wire. Den hvide ledning går på den hvide ledning, som er den negative wire.

•Dæk ledninger med wire nødder og spænd dem ned ved at dreje dem uret. Brug af elektrisk tape til at dække wire nødder af sikkerhedsmæssige årsager. Anbring dækslet på samledåsen. Tænd for strømmen tilbage.

•Gentag alle trin for en yderligere lys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com