Sådan installeres fremstillet sten i høje temperaturer

June 8

Sådan installeres fremstillet sten i høje temperaturer

En gør-det-selv kan være halvvejs gennem et projekt, når en hedebølge pludselig rammer, dreje et simpelt byggeprojekt i en ulykkelig situation. Cementbaserede produkter--som fremstillede sten--er unikt og negativt påvirket af høj udenfor temperaturer, men du kan tage skridt til effektivt at tage varmen fra dig og færdiggøre jobbet.

Instruktioner

•Stage en baldakin-telt eller flere telte over arbejdsområdet så at det skjolde sollys fra området fremstillede sten installation. Beach-goers bruge baldakin telte som en måde at undslippe solen, og de fungerer på samme måde for et byggeprojekt. Henvise til afsnittet ressourcer nedenfor.

•Tilføj koldt vand til mørtel. Bland ikke thinset eller mørtel med varmt vand. Fylde flere spande vand natten før og opbevare dem i et køligt sted. Holde vand og mørtel skygge. Spray koldt vand på underlaget, vil du anvende den fremstillede sten umiddelbart før installation.

•Soak fremstillede stenen i koldt vand før installation; Dette har en kølende effekt på stenen og holde stenen fra straks tager fugten ud af installation mørtel derved forringe obligationen. Brug en svamp til at anvende vand til overfladen og bagsiden af den fremstillede sten stykke hvis iblødsætning gør stykket for tung.

•Purchase plader af krydsfiner eller partikel bord og iscenesætte dem for at blokere sollyset. Vinkel krydsfiner mod væggen i en stilling, der tillader dig at arbejde under det ud af direkte sollys.

•Stage plast tarps at skygge stenen. Fordelen ved at bruge en plastik tarp er at det kan være i overensstemmelse med og span områder, en baldakin telt eller krydsfiner ikke kan være i stand til. Binde tarp og bekræfte, at tarp blokerer alle sollys. Søm tarp ned i blæsevejr.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge alle trinene ovenfor i forbindelse med hinanden, hvis det ønskes.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com