Sådan installeres fremstillet sten i koldt vejr

October 31

Desværre, nogle projekter skal gøres i koldt vejr, selv om varmere vejr ville tillade de normale procedurer til at ske meget lettere. Mange fagfolk bor i koldere klimaer installere fremstillede sten året rundt på væggene og kolonner, og du kan også.

Instruktioner

Forpakket træ boards 2 inches tyk af 4 inches lang, 12, 14 eller 16 fod lang, afhængigt af størrelsen af dit arbejdsområde. Lean dem mod væggen, flad overflade, med 4-fods mellemrum. Stå en two-by-four mod væg vertikalt i hver ende af arbejdsområdet. Når du køber two-by-fours, tillade flere ekstra afstivning.

•Brug two-by-fours, der er 12 fod lang, skær stykker 24 inches lang, en for hver two-by-four lænede sig mod væggen. Så brug en sav til at skære en skarp punkt den ene ende af hvert stykke. Brug sikkerhedsbriller og holde fingrene langt væk fra kniven.

•Pound hver pegede two-by-four ned i jorden i bunden af hver lejligheder two-by-four med en forhammer. Afhængigt af hvordan hårde jorden er, dette kan tage adskillige forsøg, selv at du skal flytte den lejligheder two-by-four til et bedre sted. Ingen negle er påkrævet på dette punkt.

•Unroll 6 ml klar plastfolie foran arbejdsområdet og åbne det til fuld bredde. Du har brug at oprulle nok til helt omgiver både skæve two-by-fours og arbejdsmarkedets parter. Det er bedre at oprulle lidt mere end du tror, du skal bruge. Skære presenningen ved hjælp af en hobbykniv.

•Brug en stige, træk presenningen op hældning i den ene ende af væggen. Hvis du har en hjælper, skal du trække det op hældning sammen fra begge ender. Trække ca 2 fødder mere end længden af den skæve two-by-four og tuck det bag toppen af two-by-four, som det rører væggen. Lad den ekstra fald bag. Hvis du har flere mellemliggende skæve two-by-fours, forsigtigt løfte hver af dem væk fra væggen, så at den ekstra lagen kan falde. De to sider vil drapere på væggen, mens den længere ansigt bør trækkes stramt.

•Sæt et bord 1 tomme tyk med 4 inches bredt af samme længde som two-by-fours over hver af de skæve two-by-fours saa klart presenningen er klemt inde mellem og drive et par 8-cc negle i laengden at sikre dem fast. På siden længst væk fra dit murværk forsyninger og sten, søm en lodret en-af-fire i den lodrette two-by-four, sikring af at side lagen. På anden siden - som vil blive dit adgangspunkt til læ - Pak ekstra draperinger presenningen omkring en anden two-by-four, optager alle slæk.

•Lay ubrugt sten i bunden og mellem hver af de skrå two-by-fours til at holde den nederste del af presenningen tæt på jorden.

•Skabe en midlertidig varmekilde i det telt område. Mens Petroleum og propan varmeovne med store blæsere er mest effektive i varme disse områder hurtigt, kræver de ordentlig ventilation, som, hvis ikke ordentligt overvåges, kan være farligt. Elektriske varmeapparater er sikreste, men hvis dit arbejdsområde er stor, vil de ikke holde temperaturen høj nok. Tillad område for varme til mindst 50 grader Fahrenheit. I meget kolde klimaer er propan varmelegemer at foretrække. Tjekke med din lokale udstyr leje lager for ordentlig varmekilde for dit område.

• Som du forberede sig på at installere stenen, bruge varmt vand til at blande mørtel.

•Dæk stenen til at være installeret før brug med plast til at holde fugt fra indefrysning materialer.

•Hold området telt arbejde opvarmet under installationen og i mindst 48 timer bagefter. Hvis det nye arbejde fryser kan det ikke blive sikret på væggen. Efter mindst 48 timer efter du færdig alle murværk arbejde, fjerne den telt struktur.

Tips & advarsler

  • Hvis din sten arbejdsområde er langs en væg, der ikke har været sidet eller muret og har beklædningen kun, det er lettere at nagle skæve two-by-fours til beklædningen inden du trækker klart presenningen som i trin 5. I så fald blot søm en anden two-by-four vandret over de skæve two-by-fours direkte ind i beklædningen.
  • Ud over de normale sikkerhedsadvarsler for at installere sten arbejde, er det afgørende at overvåge luft for opbygning af farlige dampe mens varme arbejdsområdet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com