Sådan installeres fremstillet sten på undersiden

March 28

Sådan installeres fremstillet sten på undersiden

Fremstillede sten--ofte skelnes fra natursten--er en stadig mere populære bygning produkt til gør-det-selv på grund af sin lette vægt, lethed af opskæring og generelle overkommelighed. De mere eventyrlystne DIY boligejer kan selv foretage "beklædning" eller installere fremstillede sten på undersiden af en bue eller et loft vandret overflade. Dermed kan virke skræmmende, men faktisk bliver ganske enkel, når du følger et par ekstra trin.

Instruktioner

•Tag på beskyttelsesbriller. Kontroller, at din substrat er flad og lyd (hvis cement board) og "helbredt", eller tør, hvis underlaget er mørtel. Banke ned eventuelle blokeringer af mørtel. Lægge ud og organisere stykker af fremstillede sten, som du vil bruge på undersiden af strukturen, og sørg for, at du har nok, og at de passer sammen.

•Find midt i området installation markerer det med en konstruktion blyant og snap en kridtstreg. Dette vil være dit udgangspunkt, men husk at "forskyde" eller offset, de stykker, der igangværende at blive installeret på undersiden af strukturen med de områder af væg der er færdig (hvis relevant).

•Mix akryl-modificerede tynd sæt mørtel; Dette vil være din bonding agent, eller hvad der vil holde den fremstillede sten på plads i mange år fremover. Bland de tynde-sæt til en stiv konsistens. Bruge en mason murske til at dække bagsiden af en sten stykke, pasning til at have en konsekvent, selv bed af tynd-sæt. Får ikke nogen tynd-sæt på den færdige overflade i stenen.

•Anvend en stige (hvis nødvendigt) at nå området undersiden og anvende en tynd belægning af tynd-sæt til øjeblikkelig installation området for at sikre en god obligation. Klatre op ad stigen med det første stykke og tryk det på plads, positionering dig selv for at kunne anvende et rimeligt beløb for pres. Nogle tynde-sæt kan frigives på dette punkt. Dette er ok. Fortsætte med at trykke på den brik på plads, bevæger sig lidt frem og tilbage for at sikre en passende bond. Træde tilbage fra stigen og bekræfte, at brik ikke har flyttet eller sank.

•Fortsæt installere den fulde stykker af fremstillede sten på undersiden af strukturen, indtil du skal begynde at skære stykker. Brug enten en flisning hammer (en grovere look) eller en 4-tommer grinder til at skære de nødvendige stykker. Når du er færdig med installationen, Tillad 24 timer for undersiden til tørre.

•Rengør undersiden stykker med en svamp og en blød nylon børste. Bruge rent vand i en spand til at skylle svampen og børste med jævne mellemrum. Vær særlig forsigtig at ikke børste eller krat overfladen af stenen overdrevent, da dette kan scuff eller skade stenen. Give tid til stenen tørre før fugning.

•Mix en matchende injektionsmørtel til en medium konsistens. Bruge en mason murske til at fylde en injektionsmørtel taske med det. Teste konsistensen af injektionsmørtel i posen ved at klemme injektionsmørtel gennem '' brystvorten"af injektionsmørtel taske. Tilsæt vand, hvis injektionsmørtel ikke vil passere gennem slutningen. Anvende injektionsmørtel til mellemrummene mellem stenene og undgå overfladen af stenen. Tillad injektionsmørtel tørre før værktøjer og arbejde det med en peger murske og mason's murske. Efter 24 timer, gælder et murværk eller flise sealer til forarbejdede sten ved hjælp af en svamp eller sprøjte flaske.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com