Sådan installeres Freon i en hjem AC-enhed

March 4

Sådan installeres Freon i en hjem AC-enhed

Med de stigende udgifter til elektricitet, kan problemer med aircondition i dit hjem være bare en mere frustration. Et af de mest almindelige problemer med air condition-enheder er, at de kan løbe tør for freon og skal have mere installeret. Mens arbejder med freon kan være farlige, med rette forholdsregel og vide, hvordan du kan fylde din freon uden hjælp fra en professionel.

Instruktioner

•Drej effektafbryderen, der understøtter klimaanlæg off. Breaker er beliggende i sikringsboksen af dit hjem. Flip kontakten til den modsatte side for at slukke. Hvis du ikke kan bestemme, hvilke breaker går til luften, slå alle afbrydere i området af hjemmet. Dette vil sikre, at elektrisk stød ikke sker.

•Indstil hvad målere fortæller dig. Der er to målere på de fleste enheder. Én gauge læser lavtryk eller suge, den anden er højtryk, også kaldet hoved. Den ideelle situation er at suge pres læser højt og hoved pres læser lav. Når du føjer freon, vil målere læse korrekt.

•Tilføj freon til den lave side af din aircondition. Dette er den ventil, som trykmåler lav eller hoved er tilknyttet. Tilføj freon langsomt. Se målere nøje for at sikre, at de ikke ændrer alt for hurtigt. Hovedet presset skal være hvor som helst mellem 225 til 275. Den sugetryk bør være mellem 60 og 80 psi.

•Fjern freon kan og lukke ventilen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com