Sådan installeres fuld Overlay kabinetter

May 29

Sådan installeres fuld Overlay kabinetter

Et nøgleelement i mange Køkken remodeling projekter erstatter gamle frysere med nye kabinetter. Du har flere muligheder, når du vælger ansigt, eller foran, på skabene. Inset kabinetter har døre og skuffer, der flugter med ansigtet af kabinetter når lukket. Delvis overlay kabinetter har døre og skuffer der hvile på forsiden af regeringens indramning, men har huller mellem dem. så kabinet facaden er synlige. På fuld overlay kabinetter dækker døre og skuffer hele overfladen af kabinettet.

Slukke for vand og strøm

Det første skridt i at installere nye skabene er at deaktivere utility linjer i området hvor kabinetterne er placeret. Drej vandforsyningen til vasken, ved hjælp af enten ventiler under vasken eller ventilen på vand hoved, der fører ind i køkkenet, derefter frakoble rør forbundet til vandhane og vask. Slukke den elektriske strøm til alle kredsløb i skabene, som dem der bruges til belysning, renovationsafgifter eller stikdåser.

At fjerne de gamle frysere

Trække skuffer ud af de gamle frysere, og skru hængsler for at fjerne dørene fra kabinetterne. Lirke ud trim eller støbning, der løber langs gulvet eller loft. Fjern bunden kabinetter først - ved at fjerne de skruer, der knytter dem til væggen og til hinanden, og trække dem væk fra væggen. Efter de lavere kabinetter er blevet fjernet, fjerne de overskabe. Har nogen hjælpe dig med dette, som kabinetterne er tunge.

Forberedelse

Fjerne søm eller skruer i væggen, og lappe nogen huller i drywall oprettes, når du rev de gamle frysere. Hvis spiken bruges til at holde de overskabe i sted er stadig på væggen, fjerne den. Måle længden af væggene hvor kabinetterne er ved at blive installeret, samt højden af begge sæt af kabinetter. Hvis penge er et problem, overveje at købe præfabrikerede kabinetter lidt mindre end pladsen du har til rådighed. Du kan udfylde hullerne mellem kabinetter og vægge med ferring strimler og spare dig penge, fordi brugerdefinerede kabinetter kan være meget dyrt.

Installation af spiken

Find studs i væggen hvor kabinetterne er ved at blive installeret, og markerer deres placering ved at trække en lys linje ned på længden af væggen på hver stud. Knopperne yde ekstra støtte til skabene, når de er skruet på væggen. Skrue 1 af 3 spiken til væg langs hvor den nederste kant af de overskabe vil være. Spiken hjælper med at holde skabene på plads.

Installation af overskabe

Placer den første kabinet på plads oven på spiken, og tjekke det for niveau. Hvis kabinettet er ujævn, slide en shim mellem væggen og skabet indtil det niveau, så drev skruer gennem bagsiden af kabinettet og ind i væggen direkte over knopperne. Flytte det næste afsnit i position, og klemme det til det første afsnit. Sikre det niveau og derefter skrue den anden kabinet afsnit til væggen og ved siden af afsnittet første kabinet. Fortsætte med at installere de øvre dele af kabinetter, indtil du er færdig.

Installere de lavere kabinetter

Processen til installation af de lavere kabinetter er svarer til at installere de overskabe. Slide den første nederste del i position, og tjekke det for niveau. Hvis det er nødvendigt, skubbe en shim mellem gulvet og bunden af kabinettet. Kørsel skruer gennem bagsiden af kabinettet og i knopperne, derefter kørsel skruer i bunden af kabinettet til gulvet. Klemme den næste kabinet afsnit til den første sektion, checke det for niveau. Skru den til væg, gulv og første kabinet afsnit. Fortsætte med at installere resten af de kabinet sektioner, indtil du er færdig. Placer køkkenbordet på toppen af de nederste kabinetter, og vedhæfte køkkenbordet ved at køre skruer i bunden af køkkenbordet gennem bunden kabinetter.

Installation af døre og skuffer

Installer hardware til kabinetter på døre og skuffer, efter de målinger, der er leveret af producenten. Har din assistent hold dørene i position, og markere skruehuller for hængsler på skabene. Bore pilot huller i skabene, så tillægger kabinetter døre. Skub skufferne i slots på forsiden af skabene. Installere nogen ferring strimler du har brug for, til at dække et hul mellem kabinetterne og vægge og nail trim eller støbning på leddene langs gulvet og loftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com