Sådan installeres fyrretræsbrædder loft i kældre

December 24

Hvis du lakering din kælder til et boligareal, er et spørgsmål du kan have at beskæftige sig med hvad de skal gøre med disse nøgne gulv bjælker over dit hoved. Installerer et træ loft der er meget lettere end drywalling, en masse mindre rodet, og har en rec-værelse look, der kan passe ind i det tema, du leder efter i denne kælder. Som med alle træ byggematerialer, lad loftet planker acclimate til plads til en uge eller mere, før du installerer dem.

Instruktioner

•Measure åben kælder loftet fra væggen hvor du vil starte kurser af loftet bestyrelser. (Bemærk: du skal starte langs en væg, der løber vinkelret på strøer.) Overfør måling til en loft bord.

•Brug din geringssav skære planken ud til længden, ved 90 grader (lige over).

•Hold bord til kælderen loft, indstilling den rillede side mod væggen og sidder en halv tomme fra det. Sikre bestyrelsen strøer ved at skyde negle fra din sømpistol lige op gennem bestyrelsen. Sætte to negle på hvert punkt, hvor linjen krydser en tværbjælke.

•Measure og skær den næste loft bord til størrelse. Låse den langs siden af den første bestyrelse. Fastgør det ved at skyde et søm igennem siden af brættet, i en aktiv vinkel på hvert punkt, hvor det krydser en tværbjælke.

•Fortsæt opskæring og hængende boards, arbejde ud over kælder loft. Bruge en tabel saw til længde-cut den sidste bord så det passer langs slutter væggen med en halv-tomme hul der. Dit loft trim skjuler hullerne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com