Sådan installeres fyrretræsbrædder

February 1

Fyrretræsbrædder er en stor konstruktion materiale. Relativt billige, de er et valg træ til brug i både gulv og væg konstruktion. En af fordelene ved at bruge dem som en væg finish, er at de er mere holdbare end drywall og ikke nogensinde har brug for en frakke af maling. Med hensyn til deres anvendelse i etager er de et godt alternativ til vinyl gulv eller tæppe. Mens en professionel normalt installerer fyrretræsbrædder, en velbevandret boligejer kan tage fat på dette projekt.

Instruktioner

•Kontrollér undergulvet hvis installerer fyrretræsbrædder på gulvet. Din undergulvet skal være mindst 1/2 tommer krydsfiner. For væg ansøgning, spring til trin 4.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg ned i midten af rummet. Dette vil være dit udgangspunkt. Begynde at installere fyrretræsbrædder ende til ende og side om side fra midten af værelset mod væggene. Nail bestyrelser ned til gulvet bjælker med 1 1/2 tommer efterbehandling negle. Når du får af væggene, skære brikkerne til at passe og sætte cut enderne mod væggen. Dette vil tillade det at få dækket af baseboard. Forlade 1/4" mellem sidste brættet og væggen for at give mulighed for udvidelse. Dette vil forhindre dit boards fra vridning.

•Sand og finish træ gulv med din pletten farve og klare frakke af valg.

•Forbered væg ved at skrue 3/4 tommer af 3 tommer strimler af krydsfiner til væggen studs vandret langs hele længden af væggen fra gulv til loft. Bruge #10 af 2 3/4 tommer træ skruer. Disse strimler bør være 2 fødder fra hinanden på center.

•Start på en væg og begynde at installere fyrretræsbrædder lodret på væggen. De vil blive naglet til krydsfiner strimler med 1 1/2 tommer efterbehandling negle. Kontroller den første bestyrelse for at sikre det er niveau, og derefter fortsætte stavekontrollen hver tre eller fire bestyrelser for at opretholde nice niveau fyrretræsbrædder langs hele væggen.

•Fortsæt sømning af fyrretræsbrædder, indtil hele væggen er fuldført. Sand og færdig på væggen med din pletten farve og klare frakke af valg.

Tips & advarsler

  • Når det kommer til slibning, kan det være gavnligt at have en professionel sand bestyrelser. De kan få det gjort hurtig, omkostningseffektiv, og det vil se godt ud, farves og færdig.
  • Vær forsigtig, når du bruger en sømpistol til søm bestyrelser ned. De kan nemt sende en nail gennem en finger eller andet organ del hvis uhensigtsmæssigt drives.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com