Sådan installeres galvaniseret tag paneler

December 10

Galvaniseret tagdækning er stål, som er blevet specielt belagt med zink til at beskytte det mod rust og korrosion. Det er en langvarig materiale, der kan males for et bedre udseende end de grundlæggende skinnende metal. Det kommer typisk i en af to stilarter, bølgepap med skiftevis højderygge og dale eller stående søm med bred flade områder og strukturelle oprejst sektioner. Installation teknikker er lignende, men bølgede paneler overlapning på kanterne og stående sømme interlock.

Instruktioner

•Forbered tag med "strip kappematerialer", 1 x 4 tommer boards naglet vandret på tværs af tag spær. Disse er typisk fordelt omkring 24 inches fra hinanden, men check lokale bygningsreglementer for specifik installation. Installere fyldstof strimler eller dryppe kantning på tagskæg og kanter til at dække hullerne mellem beklædningen og metal paneler; disse metalstrimler bør komme med tagdækning, formet i overensstemmelse med tag paneler. Brug galvaniseret negle med en hammer til at installere kantning og påfyldningsstudsen strimler.

•Installer det første panel på ene nederste hjørne. Fastgør det med galvaniserede skruer med plastik skive caps, ved hjælp af en skrue pistol. Placer den første skrue på ydersiden bunden kant, tilføje skruer på andre kanten og toppen af panelet for at sikre det og færdig med fastgørelse med skruer omkring 24 inches fra hinanden; konsultere specifikke anbefalinger af fabrikanten for skrue placering. Sætte skruer i flad eller dalen områder, stramme mod den træ beklædningen.

•Tilføj et andet panel. Overlap bølgepap tagdækning paneler af en højderyg og en dal; sikre det andet panel med skruer gennem begge stykker. Skub den flade kanten af en stående søm panel i sprækken på sømmen af andet panelet; stående sømme interlock meget gerne fjer og not tømmer, med et panel passer ind i den anden til at give en solid forbindelse uden overlapning

•Dæk bunden af taget. Start en anden række, hvis nødvendigt, med en halv-panel af bølgepap stål, skåret på langs med tin snips eller en metal så, så de lodrette fuger ikke er justeret. Start en anden række af stående søm med en fuld panel eller i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger; nogle vil bruge en halv-panel til at undgå justeret sømme. Overlapper paneler fra top til bund af mindst 6 inches, men check fabrikantens anvisninger, som overlapper kan variere.

•Work op taget på begge sider af toppen. Afslutte peak med ridge caps, der er foretaget i overensstemmelse med tag paneler. Overlap leddene i caps mindst 1 tommer. Arbejde langs peak i retning af en fremherskende vind. Lad overlapningen dække skruer af den tidligere fælles landbrugspolitik. Forsegle skruer på den sidste cap med klare caulk.

Tips & advarsler

  • Nogle producenter anbefaler en perle af klare caulk under overlapninger af bølgepap Paneler som ekstra beskyttelse mod lækage.
  • At sikre skruer går helt ind i strip beklædningen.
  • Galvaniseret paneler typisk dækker 24 inches i bredden og fås i længder op til 20 fod. Købe paneler til at passe taget og reducere skære så meget som muligt.
  • Vær forsigtig, arbejder på et tag og aldrig arbejde på et metal tag i fugtige forhold.
  • Bære handsker; metal panel kanter kan være skarpe og opskåret hænder og fingre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com