Sådan installeres gårdhave skærm dør ruller

November 23

Sådan installeres gårdhave skærm dør ruller

Når din terrasse skærm dør bliver vanskeligt at fungere, er det mest sandsynligt på grund af defekt ruller. Din gårdhave skærm dør, ligesom din gårdhave skydedør, bruger to ruller i bunden spor til at drive. Skærm dør er lys, derfor rullerne er ikke af højeste kvalitet som du har på skydedøren. Installation af nye gårdhave skærm dør ruller er et spørgsmål om at skubbe dem på plads. De fleste skærm dør ruller bare snap ind og ud eller kan bruge en foråret for at holde dem på plads.

Instruktioner

•Åbn terrassen skærm dør, så at det er i midten af åbningen. Kigge efter en lille justeringsskrue på den nederste kant af døren på hver side. Drej skruen mod uret med en flad-head skruetrækker, hvis du har justering skruer. Mange terrassedøre skærmen bruger ikke en justeringsskrue.

•Look for et par hakkene på ydersiden af den lavere spor, der er den samme afstand som ruller på patio skærm dør. Skub skærmen døren over at line op ruller med hak i sporet. Forstå skærm dør på begge sider, og løfte døren til den øverste bane. Svinge den nederste del af døren forbi bunden spor, og træk skærmen døren fra åbningen.

•Sæt skærm dør på en flad overflade. Indsæt en flad-head skruetrækker mellem indersiden top roller forsamling og skærmen dørkarmen. Lirke den rulle forsamling ud af bunden af døren med skruetrækkeren. Lirke den modsatte roller forsamling ud af døren. Tage en af roller forsamlingerne til en hjem forbedring center for at købe en erstatning. Købe et par roller forsamlinger, som matcher designet og størrelsen af den eksisterende samling.

•Anbring hjørne af den nye roller forsamling inde i nederste hjørne af patio skærm dør. Hjørnet har en fane, der passer ind i et hak inde i dørrammen. Tryk på anden enden af samlingen rulle ind i dørkarmen, indtil det klikker på plads. Gentag for den modsatte roller.

•Pick skærm dør ved sin side og Indsæt i toppen af skærmen dørkarmen ind i den øverste bane. Løfte skærm dør ind på banen, og svinge i bunden af døren over lavere sporet. Når rullerne er i overensstemmelse med det lavere spor, frigive skærm dør. Slå justering skruer i hver ende med uret med en flad-head skruetrækker indtil døren glider gnidningsløst, hvis døren har justering skruer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com