Sådan installeres geotermisk varme & kølesystemer

November 24

Sådan installeres geotermisk varme & kølesystemer

Geotermisk varme gør store fremskridt i almindeligt forbrug i denne dag i øget miljøbevidsthed. Uanset om du vil have en mindre indvirkning på miljøet eller du ønsker lavere energiregninger, overveje at udskifte din mindre effektive tvunget air system med et geotermisk varmeanlæg. Det kræver en større op front investering end traditionelle varmesystemer gør, men det betaler sig selv i de besparelser, du ser på din varmeregning inden for et par år.

Instruktioner

•Decide på et system. Der findes flere forskellige typer: lodret sløjfer, vandrette sløjfer, godt vand og i vand. At vælge, hvilket system der er bedst afhænger af en række faktorer, herunder: din placering, den tilgængelige plads, typen af jorden og om du har en dam eller en anden vandkilde til rådighed. Tale med en professionel om som system er bedst for din situation.

•Dig hvilken som helst huller eller skyttegrave du har brug for dit system. Hvis du bruger et godt vand eller i vand system, du måske ikke behøver at grave for at løkken, selv, men stadig være nødvendigt at grave skyttegrave for rør kører mellem stedet og huset.

•Lay rør eller slanger leveres af fabrikanten i skyttegravene og huller. Specifikationer for rør og slanger er forskellige, som gør metoder til æglægning, afhængigt af systemet og producent; Sørg for at følge alle producentens instruktioner for installation.

•Installer pumpe for den geotermiske system i dit hjem, er i overensstemmelse med boliger og elektriske koder for dit område. Specifikationer for elektriske behov kan variere alt efter producent og model, så sørg for du har alt tilsluttet efter producentens anvisninger. De fleste varmepumper Udnyt din nuværende varme og køling kanalsystemet, erstatte din nuværende varmluft enhed.

•Tilslut sløjfer til varmepumpe og recirkulation pumpe. Specifikke stik kan indgå i din geotermisk kit, eller der kan bare være instruktioner for hvad du har brug for, afhængig af producenten og modelnummeret.

•Start den recirkulerende pumpe og åbne luft eliminator ventilen på det. Fylde rørene du lagt med en blanding af frostvæske og vand, hvis du bruger et lukket kredsløb. Hvis du lagde en open loop system med godt vand, springe dette trin.

•Skift termostat til cool indstilling og sæt den til omkring ti grader under stuetemperatur til at teste køling indstilling. Hvis det fungerer korrekt, justere termostaten for at varme og Indstil temperaturen til ti grader over aktuelle værelsetemperatur at teste indstillingen opvarmning. Hvis det virker korrekt, skal du indstille den til din ønskede temperatur for normal drift.

Tips & advarsler

  • Forskellige producenter har forskellige krav til deres produkter, deres særlige installationsinstruktioner og deres anvendelse. Kontakt et geotermisk opvarmning og afkøling system producent for at drøfte den bedste måde at gennemføre deres produkter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com