Sådan installeres gipsvæg med ASTM

May 11

American Society for Testing and materialer (ASTM) producerer manualer med standarder for alle typer af byggematerialer og konstruktionsteknikker. Det har mange manualer beskæftiger sig med gipsvæg - også kaldet wallboard, gypsumboard, gipsplader eller Sheetrock. Dens standarder dækker alt fra produktion til endt, sådanne variabler som sådan sikre kanterne af paneler til hvilken slags skruer til brug på metal nitter. Alle amerikanske wallboard overholder disse standarder, som gør grundlæggende drywall skruer til træ pigge. For en boligejer er nøglen ASTM standard C 840-04, "Standard specifikation for ansøgning og finish af gipsplader."

Instruktioner

•Kontakt ASTM standarden C840-04 til at fastslå omfanget af drywall installation krævede. Brug niveau 3 for en mur, der vil blive dækket med tapet eller lignende dækker, niveau 4 for en mur, der vil have en let konsistens eller være færdig med en flad væg maling eller niveau 5 for en mur at brug for en ensartet overflade med en lys skimme belægning af fælles sammensatte over hele overfladen og glat tekstur til en blank maling.

•Dæk væggen med drywall paneler, fastgjort til væggen studs med drywall skruer og en skrue pistol. Brug 1/2-inch- eller 5/8-inch-thick gipsvæg for de fleste hjem installationer. Drive skruehoveder lidt under overfladen af drywall, papir, men ikke nok til at bryde vendt. Indstil panelet kanter stramt sammen. Dække stats fastenerne med to lag af drywall fælles sammensatte spredning med en 4-tommer drywall kniv.

•Tape led og hjørner for alle niveauer med gips tape indlejret i fælles sammensatte. Spredt en frakke af sammensatte over fælles eller hjørne med drywall kniven, tryk på båndet i det og forsegle det med en anden frakke af sammensatte. Sætte to mere frakker af sammensatte over de tapede områder, ved hjælp af en bredere kniv, og tilføje en tredje frakke over skruer til niveau 4; sand let mellem frakker. Spredes et tyndt "skimme" frakke af fælles sammensatte over hele væggen og sand det glat til niveau 5.

•Sæt en gipsvæg primer over drywall til niveau 3 og derover; bruge primer kompatibel med finish-maling, tapet eller andre dækker. Alle samlinger skal være "fjer" i kanterne, og alle højderygge, værktøj mærker og andre pletter bør fjernes til niveau 3 og derover. Brug niveau 1 og 2, med bare grundlæggende taping af sømme og hjørner, for rum som garager med begrænset synlighed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com