Sådan installeres gipsvæg på en betonmur

February 18

Installere gipsvæg på en betonmur vil hjælpe dig færdig med din kælder eller garage den måde du ønsker. Det tager et par nye færdigheder til at gøre dette, og denne artikel vil vise dig, hvordan du installerer en ren ark eller gipsvæg på din betonmur.

Instruktioner

Sådan installeres gipsvæg på en betonmur

•Klippe flere 2x4s til 3" kortere end den højde du vil have din væg til at være. Den typiske væg er normalt 6-8 fod høj men er sandsynligvis en masse kortere inde i en kælder. Forlade et par inches over og under din væg til at installere et loft og gulv.

•Lay 2x4s flad på jorden 16" fra hinanden.

•Klippe længere 2 x 4 stykker til bunden af væggen, og bringe dem på linje med de lodrette 2x4s.

•Sæt de lodrette stykker til vandrette wall stykker, ligesom du er ved at opbygge en almindelig væg, dog holde alle andre vertikale 2x4s flush på jorden så den bredere flade side bliver flugter med væggen når du hæve det til beton.

•Brug pistol hammer søm flush 2 x 4 stykker i beton væggen. Derefter plads mindre sektioner af 2 x 4 eller enhver tykkelse af træ, der vil gøre en flush passer når du anvender drywall på disse vertikale 2x4s. Dette er så du har noget at vedhæfte drywall til.

Hæng din drywall bruger 1" skruer og en magt skruetrækker. Så tape og mudder din gipsvæg. Du har lige tilsluttet en betonmur en gips væg og halvvejs færdig lakering din kælder.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bevare plads, kan du udelade de vandrette wall stykker og blot hænge tørre væg højre mod den lodrette 2x4s. Dette betyder, at du ikke dobbelt stud hver sektion. Det sparer en masse træ og tid! Det betyder imidlertid også, din væg er mindre robust.
  • Hammer kanoner bruger en kraftfuld afgift at drive søm ind i en betonvæg. Håndtere patroner med omhu, holde dem tørre og væk fra branden. Brug dem ikke for at bygge 2 x 4 væg, bare for at køre studs ind i betonen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com