Sådan installeres Gladiator GarageWorks Garage kabinetter

May 2

Sådan installeres Gladiator GarageWorks Garage kabinetter

Gladiator GarageWorks kabinetter tilbyde tunge opbevaring til din garage. Produceret af Whirlpool corporation, er disse enheder udviklet til at gemme værktøjer og andre tunge genstande i garage og værksted. Gladiator GarageWorks kabinetter kommer i mindre, modulære stilarter eller større, enkeltstående størrelser. De fleste stilarter af Gladiator GarageWorks kabinetter kommer med standard faste ben men kan være udstyret med hjul til mobilitet. Alle enheder kan være permanent monteret på væggen.

Instruktioner

•Kontrollér reservedelsliste for din GarageWorks kabinet for at sikre alle de nødvendige stykker er inkluderet og undgå frustration af ikke at være i stand til at afslutte projektet skyldes manglende hardware. Kontakte forhandleren eller Gladiator GarageWorks' kunde servicelinje for reservedele.

•Strømforbrug i standby op to sidepanelerne af kabinettet med deres sidefaner vender indad. Have en assistent, holde dem på plads, som du angiver toppanelet mod dem med sine faner vender indad. Placer bundpanelet mod anden enden af side boards med sin forstærket kabinet hjulet hjørner vender udad. Forbinde paneler på hvert hjørne med to Allen skruenøgle bolte. Spænd boltene ned helt.

•Monter hver af bagpaneler over rammen. Vedhæfte de bag paneler til rammen med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker og skruer.

•Anbring fire hjul i deres positioner mod forstærket caster hjørner af regeringens bundpanelet. Vedhæfte dem på plads ved at stramme deres bolte med en skruenøgle.

•Installer hylder inde i kabinettet ved først at sikre, at deres magnetiske sider ansigt på forsiden af kabinettet. Placer hylder inde i kabinettet lidt højere end den ønskede position. Lavere hylderne jævnt, så fanerne hylde fange i de kabinet slots. Tryk på hylderne ned, så de er jævnt knyttet.

•Sæt en Phillips hoved skrue i hver af hængsel huller på indvendige af de kabinet parter. Stramme skruer ned halvvejs. Sænke kabinet Dørhængslerne over skruerne. Fuldt stram skruerne, når alle hængsler er på plads. Åbne og lukke dørene for at tjekke pasformen og foretage de nødvendige justeringer.

Tips & advarsler

  • Installere nivellering ben i stedet for hjul på et ujævnt gulv eller en permanent installation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com