Sådan installeres glas Block Windows med ingen mørtel

January 18

Glas block windows er kendt for at være både funktionelt og moderigtigt. Men mange folk genert væk fra installere disse windows i deres badeværelser, fordi det tager så meget arbejde. Der er dog mortarless glas block vindue kits, som du kan bruge til at minimere mængden arbejde, du skal gøre for at installere en stor looking glas block vindue.

Instruktioner

•Forbered dit vindue åbnes ved at fjerne det gamle vindue, oprydning vindue marmelade og kontrol af plumb og niveau.

• Størrelse din nye vindue plads ved første fastlæggelse af dimensionerne af dit glas block vindue. For at gøre dette gange størrelsen af glasblokke med antallet af blokke, du planlægger at bruge. For eksempel, hvis du bruger 4-tommer af 4-tommer blokke og du har planer om at skabe en fire blok af fire blok glas block vindue, vil så dimensionerne af dit nye vindue være 16 inches af 16 inches. Hvis din gamle vinduesåbning er for stor kan du omformulere åbningen ved at skrue 2-tommer af 4-tommer stykker til den gamle ramme.

•Installer montering kanaler til din mortarless glas block vindue. For at gøre dette, placere kanalerne på vinduesåbning og skrue dem ned ved hjælp af en tomme Zink belagt drywall skruer.

•Test passer din blok windows ved at samle dem i rummet. Foretage justeringer til den vinduesåbning, ved hjælp af shims, så blokkene vil passe godt ind.

•Build dit glas blokere vindue i vinduet monteret åbning ved at forbinde dem med plastik stik. Derefter forsegle forsamling med silikone lim eller fugemassen. Sørg for at du caulk rundt udenfor vaccinationszonens udkant, blok glasrude samt de indvendige fuger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com