Sådan installeres glas Designs på et Panel garageport

July 2

Sådan installeres glas Designs på et Panel garageport

Installation af glas i en paneled garageport er en glimrende måde at tilføje farve og arkitektonisk interesse til en ellers utilitaristisk del af dit hjem. Typen glas designs og indsætter du vælger til din garageport vil i vid udstrækning baseres på stilen i dit hjem. Før du lægger glaspaneler i en allerede eksisterende dør, konsultere en licenseret kontrahenten om sikkerhedsproblemer installation glas i en garageport.

Instruktioner

Picking din glas

•Brug frosted glasblokke eller revnet matteret glaspaneler til moderne hjem. Matteret glas blokke ser bedst i store stykker, så er bedst bruges på et panel garageport med store rum til glas installation. Hvis du har mindre sektioner eller mere brudt op paneler, stick med mindre halvtosset matteret glaspaneler i stedet.

•Installer klar eller frosted ætset glaspaneler med et mønster som en fleur de lis for flere overgangs-stil hjem. Klar eller frosted ætset glaspaneler kan være for moderne eller for traditionelle for mere nyligt bygget boliger. Hvis dit hjem er moderne, overveje klar eller frosted ætset glaspaneler med en mere abstrakt eller geometrisk mønster i stedet for et mere genkendeligt mønster.

•Sæt farvet eller malet glas i paneler af din garageport for et mere traditionelle hjem. Bejdset eller lakeret glas er almindeligt parret med træ eller træ-farvede garageporte til at give en jordnær, naturlige udseende. Hvis du har en mere overgangsperiode stil, kan du stadig bruge malede glas, men farvet glas bør undgås, da det kan kigge dateret, ud af sted og i den forkerte indstilling.

•Brug klart farvet men glas i din garage døren paneler til at give dit hjem en smule farve. Du kan bruge farvede glaspaneler i en, to eller tre forskellige farver, og det kan bruges i mønstre for et mere ensartet udseende, eller tilføjet tilfældigt at panelerne i din garage døren for en ultra-moderne look.

Når du vælger farvede glaspaneler, undgå at bruge mere end tre forskellige farver i den samme garage dør, da området er for lille til at mange farver for at gøre en indvirkning, og resultatet vil se kastet planlagt sammen i stedet for.

Installere dit glas

•Fjern den gamle glas eller træ paneler fra garageporten. Bruge en spartel til at lirke omkring kanterne hvor panelet er holdt på plads med klæbemiddel. Strip lim med din spartel indtil den gamle panel kommer gratis.

•Measure tykkelse af den gamle glas eller træ panel med et målebånd. Derefter kan du installere et panel af samme tykkelse, så du ikke behøver at ændre rammen på garageport, som kan være en vanskelig og tidskrævende job.

•Sæt nye glas panelet i rammen. Forsegle det med en lille mængde af vinduet caulking omkring kanterne. Tillad caulk tørre, ifølge producentens anvisninger.

•Dæk caulking med flydende cement når det tørrer. Tillader den flydende cement til helt tør før du bruger garageporten.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke føler dig tryg installation glaspaneler dig, overveje at hyre en autoriseret entreprenør eller søge hjælp hos en kvalificeret ven.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com