Sådan installeres glas Subway fliser

February 26

Glas subway fliser skabe et knudepunkt i ethvert rum. Enkel 3 X 6 tommer keramiske fliser blev oprindeligt anvendt i New York City undergrundsbaner. I dag bruges lignende flise til tilbage stænk i køkkener, omkring pejse i badeværelser og endda swimmingpools. Farvevalg er næsten ubegrænset. Installation af glas subway fliser er svarer til at installere keramiske fliser, men der er et par vigtige forskelle.

Instruktioner

•Forbered overfladen. Først udfylde revner og kontroller overfladen er niveau. Der er to specielle materialer, der skal bruges: knæk undertrykkelse membran og nivellering sammensatte. Hvis ingen revner er til stede og overfladen er niveau, skal du stadig sørge for at overfladen er ren og tør. Hvis der er nogen små bidder af gamle lim, skal du bruge en stålbørste til at rense dem ud.

•Applicer thinset mørtel på væggen. Det koster lidt mere end almindeligt flise mørtel, men det er bedst for glas fliser. Regelmæssig fliser er porøse: de absorbere nogle af mørtel til en bedre vedhæftning. Glas fliser kan ikke absorbere mørtel. De har brug for thinset med akryl tilføje-mix, fordi det har en højere procentdel af latex. Og sørg for det er hvid, ikke grå. Arbejder på et lille område på et tidspunkt---ikke mere end 2 fod kvadrat---anvende thinset, ved hjælp af en en 3/16" v-hak murske. Jævnt thinset som, som muligt og om 1/4-tommer tyk, derefter forsigtigt trække siden af murske med kamme over overfladen.

•Nu er det tid til at installere fliser. Start i midten af væggen og arbejde dig vej op og ned og venstre og højre. Glas subway fliser skal være afstand 1/16" til 1/8" fra hinanden. Har flisen ikke afstanden lugs, skal du bruge plastic afstandsstykker for at sikre ens afstand. Også lægge et tyndt lag af thinset på bagsiden af hver flise. Dette vil holde nogen linjer fra viser gennem. Når du kommer til en lyskontakt eller socket, trim fliserne med en nipper. I hjørnerne hvor du skal skære lige, bruge en flise-scoring værktøj. Simpelthen score flisen på forsiden og sætte en tynd wire på et bord. Sætte linjen scorede oven på den ledning og tryk ned på hver side af linjen, og det skal bryde renlig. Nogle tyder på, ved hjælp af en våd så med en diamant-klinge, men dette vil ikke arbejde på alle typer af glas. I nogle tilfælde vil det bryde glas og efterlade en ujævn kant. Når du køber fliser, købe et par ekstra og praksis skære før du starter projektet.

•Tillad projekt tørre i 2 eller 3 dage. Når du er sikker på, at thinset er helt tør, anvende injektionsmørtel. Igen, skal du have en ren overflade. Fuger anvendes med et værktøj kaldet en "injektionsmørtel float." Injektionsmørtel skal helt fylde alle leddene. Starte fra bunden, gå op i en vinkel og derefter feje side til side. Gentag processen, indtil du har hele væggen er omfattet.

• Det er vigtigt at fjerne den overskydende fugemasse, før det tørrer eller du vil aldrig få det. Først bruge kanten af dit værktøj let over fliserne. Derefter tørres af med tør, fnugfri gratis, papirhåndklæder. Brug ikke vand: det vil kun bevæge injektionsmørtel og danner en film på fliserne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com