Sådan installeres glasfiber badekar enheder

March 11

Sådan installeres glasfiber badekar enheder

Installere en ny glasfiber badekar kan tage dit badeværelse remodeling projekt til et nyt niveau. Disse bøtter kan kommer i mange forskellige former og størrelser. Disse er de enkleste typer af bøtter til at installere, fordi de er let og nem at manøvrere. En gennemsnitlig person kan installere glasfiber badekar uden problemer med de rette værktøjer og materialer. Efter disse instruktioner, kan du have projekt afsluttet i omkring fire timer og badekarret klar til brug inden for 24 timer.

Instruktioner

•Drej off vandforsyning linjer til karret. Afbryde den eksisterende badekar hardware ved hjælp af rørtang. Fjerne karret fra badeværelset.

•Sæt glasfiber badekar i sted og tjekke det for niveau. Hvis karret behov for udjævning, skal du bruge træ kilerne som nødvendige under kanten af karret. Karret bør være niveau front-to-back og fra side til side.

Uddelingen karret på plads ved hjælp af en Phillips skruetrækker og gipsvæg skruer, når du har det niveau. Tillægger badekar drain nedløbsrøret, men brug ikke lim endnu. Tørre pasform alle brikkerne til at være sikker på de er rigtige, inden du limer dem sammen.

•Tag nedløbsrøret fra hinanden, når du ved det kommer til at passe. Behandling af fittings og rør ved hjælp af PVC primer. Når primeren tørrer i omkring et minut, sprede PVC lim på fittings og forbinde dem. Brug kun lim, når du er faktisk klar til at tilslutte en sektion af rør.

•Tilslut badekar vandhane til vandforsyningen linjer. Caulk rundt i kanten af badekarret bruge caulk og tætningsstrimler pistol. Tillad caulk og PVC lim 24 timer for at tørre, før at få dem våde.

Tips & advarsler

  • Åbn vinduerne og bruge en fan, når du bruger PVC lim til at forhindre røgen fra overhaling du.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com