Sådan installeres glasfiber Molding

March 26

Glasfiber møbellister er lysere og rot-resistente alternativer til et træ baseboard eller trim stykke. Disse molding stykker ser ligesom træ når malet. Det er svært at se forskel i de fleste tilfælde. De er installerede præcis ligesom konventionelle træ baseboard molding eller trim stykker. De samme værktøjer og metoder der anvendes. Hvis du har installeret molding, vil installationsprocessen være hurtig og fortrolig.

Instruktioner

•Lay glasfiber molding bestyrelsen langs væggen på skæringspunktet for sal. Tryk på bord fast ind i hjørnet af den første tilstødende væg.

•Hold bord tæt til væggen og gøre en blyant mærke på bagsiden af baseboard hvor bestyrelsen strækker sig ud over slutningen af væggen. Dette mærker hvor molding stykke skæres.

•Indstil støbning i en miter så og line op blyant mærket med varemærket skæring på saven. Forsigtigt føre bladet på støbning, så bladet kontakter mark, for at sikre, at bestyrelsen er linet op korrekt. Drej på saven og skære i bestyrelsen. Hvis du mitering hjørner, sat savklinge til en 45-graders vinkel og skære i bestyrelsen.

•Sæt molding bord tilbage på plads på væggen. Hammer i en afsluttende neglen langs toppen og bunden af støbning, eller hvor neglene bliver mindre synlige. Hold molding firma, som du hammer for at sikre den ikke glider. Bruge en finish søm punch til sommerferien negle af 1/8 tomme. Hvis du bruger lim, i stedet for sømning glasfiber boards til væggen, anvende en stribe af klæbestof på bagsiden af brættet og derefter indstille det på plads, fast tryk og hold bestyrelsen indtil det overholder. Hammer i en af to afsluttende negle til at sikre bestyrelsen på plads.

•Sæt den næste glasfiber molding bord mod væggen på gulvet. Afskåret længde på gering sav og installere med en hammer og afslutte søm. Gentag indtil rummet er færdig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com