Sådan installeres glasskydedøre, Badekar

June 20

Sådan installeres glasskydedøre, Badekar

Installere badekar døre forbedrer det overordnede udseende af dit badeværelse, og dørene holde vandet hvor det hører hjemme. Når først installeret, er der lidt at ingen vedligeholdelse end rengøring, medmindre du beslutter at opgradere og installere nye døre. Der er en bred vifte af glas badekar skydedøre på hjem remodeling centre, og man kan special-bestilt der passer til din stil og badeværelse indretning.

Instruktioner

•Measure længden af dit badekar fra ende til ende, derefter måle højden af din balje surround. Placer spidsen af din målebånd på den ydre badekar kant og måle op ad væggen til toppen af surround. Nedskrive disse målinger og tage dem med dig, når du køber dit badekar døre. Uden målinger er det sandsynligt, du vil få dørene i en forkert størrelse.

•Tape side jambs til hver ende væg i lodret opad. Bunden af jambs skal hvilende på karret kant. Måle fra indersiden af én side jamb på tværs af karret kant på indersiden af den modsatte side jamb. Dette er den længde, du skal skære bunden jernbane, der sidder på karret kant. Brug din nedstryger til at skære din bunden jernbane til længde.

•Indstil bunden jernbane på den plane del af dit badekar kant og efterlade en selv mængden af plads i hver ende mellem jernbane og væggen. Hold eller tape jernbane i sted og spor langs udenfor med din blyant. Fjern bunden jernbane og sæt den til side.

•Indstil en af side jambs på karret kant med ydersiden af den jamb linet op med den linje, du trak på karret. Sørg for at jamb er niveau ved at holde et plan parallelt hermed. Brug en blyant til at markere skruehullerne i jamb på flisen. Fjerne jamb og sæt den til side.

•Brug din variabel hastighed bore og murværk smule for at bore anker huller. Indsæt de medfølgende ankre i hullerne, indstille jamb tilbage på plads og indsætte anker skruerne. Spænd skruerne med Boremaskinen og lidt Phillips-head.

•Applicer en perle af silikone caulk langs begge sider af undersiden af den nederste skinne. Der er en rille på hver side af jernbane for caulk. Sæt bunden jernbane på karret kant med udgangen af bunden jernbane sidder inde i væggen jamb, og den udvendige kant linet op med din blyant mærke. Den høje side af den nederste skinne vender. Installere den modsatte væg jamb efter samme procedure som den første jamb.

•Measure bunden jernbane og kløft måling i halve. På midtermærke, skal du installere guiden spor på den nederste skinne. Brug en metal borehoved for at bore et hul mindre end størrelsen på sporet guide skrue. Sæt spor guide til jernbane og Fastgør det med de medfølgende skrue. Track guide holder bunden af dørene fra svinge ud.

•Measure på tværs af toppen af dit badekar fra væggen jamb til væg jamb. Fratræk 1/32 af en tomme fra din måling og brug din nedstryger til at skære den øverste skinne. Angiv den top jernbane på udgangen jambs. Brug din boremaskine og en metal borehoved mindre end størrelsen på din medfølgende skruer til at bore et hul selv top jernbane og slutningen jamb. Skruerne vender indersiden af dit badekar. Skruen, og spænd. Gentag denne procedure på den modsatte ende.

•Installer rullerne på toppen af dørene. Rullerne glide ind i åbningerne øverst på døre efter fabrikantens anvisninger. Sikkert dem på plads med de medfølgende skruer eller nødder. Hænge indvendigt dør på top inde jernbane og yderdøren ovenpå uden for jernbane.

•Installer håndklædestang på yderdøren. Der er forborede huller på døren til håndklæde bar. Holde den i position og sæt skruer; spænd med en Phillips-head skruetrækker.

•Applicer en perle af caulk mellem side jambs og flise på begge sider af dit badekar. Aftørre overskydende caulk med en klud fugtet med fortynder.

Tips & advarsler

  • Altid måle to gange før du skærer noget. Dette vil hjælpe dig med at undgå at skære skinnerne for kort.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com