Sådan installeres glasvinduer i en last beholderen

June 3

Sådan installeres glasvinduer i en last beholderen. Fragtcontainere bliver brugt mere og mere af ressourcestærke bygherrer ser ud til at gøre boliger af genbrugsmaterialer. Disse holdbare metal skaller giver fremragende beskyttelse fra elementerne til en meget billig pris til ejeren. En nødvendighed i ethvert hjem, endsige en last beholderen hjem, er windows.

Instruktioner

•Purchase de vinduer, du planlægger at installere. Husk på de begrænsninger, en last beholderen præsenterer. Det betyder, at vælge mindre, enkle vinduer i stedet for vinduer ud til bugten. Layout af beholderen giver ikke mulighed for visse nyskabelser, selvom det har en stor grad af fleksibilitet.

•Measure windows du har købt og derefter finde en imødekommende plads langs væggene i din container. Tage en permanent markør og markere målinger og omridset af det foreslåede vindue på væggen. Dette vil give dig en sidste mulighed for at foretage ændringer før begå at skære ned på siden af væggen.

•Brug en sav, der er stærk nok til at skære igennem den tykke metal containeren vægge, skåret ud foreslåede område til windows, en ad gangen. Pas på ikke at lade metal falder baglæns, når den er blevet skåret, så du ikke blive skadet.

•Construct en solid ramme for at holde vinduet. Mange mennesker vælger at bruge træ som Fastgør til metal. Dette vil give isolering og et fundament for din windows. Hvis bredere plads er nødvendig for at rumme en ramme og vinduet, trim mere af muren væk med din sav.

•Installer windows ved at placere dem inden for rammerne og fastgørelse dem. Da rammerne er lavet af træ, bliver din bedste rute til søm vinduerne i stramme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com