Sådan installeres glider spejlet døre

February 16

Sådan installeres glider spejlet døre

Tilføje glider spejlet døre til et soveværelse closet øger den visuelle appel af døråbningen, eliminerer gulv plads indtrængen standard låger og giver en illusion af udvide rummet i den reflekterede "rummet." Glider spejlet døre, også benævnt omgå døre, kan installeres på mindre end en time og give års varig skønhed og funktionalitet.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at markere vægtykkelse på begge øverste hjørner af døråbningen midtpunkt. Brug en kridtstreg til at fastgøre en linje, der forbinder de to mærker i hele oversiden af døren jamb.

•Mark godstykkelse nederst på begge sider af døren åbning midtpunkt. Brug en bygherre plan for at kontrollere, at de omhandlede varemærker er lodret plumb med linjen markeret i trin 1. Juster bunden mærker, hvis det er nødvendigt.

•Measure den fulde bredde af døråbningen og mark denne dimension på toppanelet spor stykke. Bruge en nedstryger til at skære pladsen top spor på tværs på varemærket dimension.

•Sæt toppen spore fladt mod oversiden af døren åbner, justere center skruehullerne på kridtstreg markeret i trin 1. Knytte sporet til den åbning header med skruerne leveres med skydedør spor. Sikre forreste del af sporet ansigter i den rigtige retning.

•Measure bredde af døråbning på gulvet og mark bunden spor stykke til denne dimension. Bruge en nedstryger til at skære bunden spor pladsen på tværs på varemærket dimension.

•Sæt bunden holde styr på i åbningen og justere ender med center linjer markeret i trin 2. Sikre forreste del af sporet ansigter i den rigtige retning. Knytte sporet til gulvet med skruer medfølger. Bemærk: Hvis bunden spor er ved at blive installeret over beton, mark sporets skrue hul placering på gulvet med en punch eller syl, så Fjern for at bore anker huller. Med skruen ankre indsat, tillægger bunden spor slab med skruer medfølger.

•Anvend en skruetrækker til at sænke bund rulle hjul på begge dør enheder ved at dreje stilleskruen placeret på hver sidekanten af døre nær bunden. Resten dør enhed på en 2 x 4 træ blok og justere rulle hjul lige indtil de stikker ud under bunden jernbane af døre ca ¼-tommer.

•Anbring den skydedør enhed, der vil operere på insiderviden i midten af åbningen. Glide toppen af døren ind i bageste spor rillen i den øverste bane, så rotere bunden over den bageste spor rillen i bunden spor og sæt i stedet. Døren enhed skal glide frem og tilbage frit.

•Gentag trin 8 til at installere den forreste skydedør enhed på sporene.

•Skub dørene til stillingen fuldt lukket på begge sider. Dørene skal lukkes jævnt mod side jambs. Brug en skruetrækker til at justere de rulle hjul, indtil begge døre er plumb til jamb på begge sider og er flush øverst for at justere.

Tips & advarsler

  • Glidende spejl døren enheder kan være tunge og besværlige at løfte på plads. Hverve hjælp fra en hjælper til at fuldføre dette projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com