Sådan installeres granit flise med silikone

October 15

Sådan installeres granit flise med silikone

Granit fliser giver styrke og holdbarhed af flise kombineret med den skinnende look af rig granit, om fliser en bordplade, gulv eller væg, granit fliser vil i høj grad forbedre udseendet af ethvert rum. Nogle mennesker foretrækker at bruge silikone når anbringelse granit fliser i modsætning til traditionel mørtel. Det er en forholdsvis simpel proces, der kræver nogle få værktøjer og materialer let findes i hardware eller hjem og haven butikker.

Instruktioner

Sådan installeres granit flise med silikone

•Forbered området hvor du vil installere granit flise. Sørg for det er fri for uønsket negle og klæbende. Lirke negle med udgangen af en hammer. Bruge et produkt som Goo gået til at slippe af med uønskede klæbemiddel. Hæld det på limen og skrabe væk med en spartel. Grundigt vaske og tørre området at være flise.

•Applicer en tynd beading af silicone langs kanten af flisen til at blive installeret. Tilsæt et par dråber i midten for ekstra sikkerhed. Læg flisen på den tilsigtede overflade.

•Gentag proces med de ekstra fliser. Stoppe efter hver halvt dusin fliser og tjekke med din plan for at være sikker på dit overflade forbliver selv.

•Sæt en tynd træ shim nedenunder ethvert område, der ikke er plan. Test igen for en selv overfladen ved hjælp af niveauet.

•Applicer silikone caulking at sømme mellem fliserne. Tør overskydende med en fugtig svamp. Tillad silikone og silikone fugemasse til tørre i ca. 12 timer før ved hjælp af det område, der har været flise.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com