Sådan installeres granit forfængelighed toppe

April 1

Sådan installeres granit forfængelighed toppe

Installere en granit toppen på en forfængelighed kabinet kan give et badeværelse design med en ren, moderne look. Granit forfængelighed toppe er holdbare, smukke, og har den ekstra fordel af at være i stand til at blive brugt med en undermount køkkenvask. Installation af en granit vanity top kan gøres efter vask og vandhane har været fastgjort til toppen, og den kabinet base er ren.

Instruktioner

•Drej granit counter hovedet således at undersiden er ansigt op. Fastgør vasken til undersiden af disken ved at anvende en perle af silikone klæbestof til undersiden af tælleren omkring kanten af vasken udskæring. Tryk på vasken i limen, så vasken åbningen passer sammen med granit udskæring.

•Brug epoxy, fastgør vasken monteringsdele til vask og counter. Dette sker i tre trin. Bolt stængler skal være fastgjort til granit, montering klip selv til vasken, og derefter to skal være forbundet med hinanden ved brug af en møtrik og skruenøgle. Anvende epoxy til undersiden af granit og pressen bolt stammer på plads. Lad epoxyen sæt op i 10 minutter, derefter bruge epoxy vedhæfte montering klip til vasken. Brug skruenøglen til at vedhæfte montering klip til bolt stilke. Lad epoxyen og silikone til angivet til 24 timer.

•Installer hane på vanity top ved at skrue den dekorative del af vandhanen fra sin stængel, skubbe stilken af vandhanen gennem vandhane huller boret i tælleren, og stramning toppen tilbage på. Brug skruenøglen til at sikre forbindelser. Vandforsyning og afløb skal installeres efter vanity top er sikker. For at undgå skår vasken, holde forfængelighed top op og ned for dette trin.

•Sæt granit vanity top på bunden kabinet at kontrollere placeringen. Toppen skal forlænge med 1 tomme på hver side og til forsiden af kabinettet. Mange tællere er skabelonbaserede og fabrikeret til at passe nøjagtig forfængelighed og placering. Dette vil tage konto væg slants og vinkler. Hvis en skabelon ikke er truffet, forsøge at placere tælleren så tæt på centrum af forfængelighed og som pladsen som muligt. Hvis nødvendigt, en farve matchede caulk kan udfylde eventuelle huller, hvor væggen er af plumb, eller en backsplash kan installeres over kløften.

•Tag granitten top fra forfængelighed efter afprøvning fit og anvende en perle af silikone klæbestof til vasken kabinettet 's rand. Sted granitten toppen tilbage på forfængelighed kabinet og vrikke det lidt på plads for at opnå en god obligation med limen. Gøre det muligt klæbende til angivet til 24 timer før tilslutning af vand forsyninger og afløb.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com