Sådan installeres Grass asfaltudlæggere

October 20

Sådan installeres Grass asfaltudlæggere

Grass asfaltudlæggere er en fantastisk måde at gøre en have stien til trædesten til din værftet. Afhængigt af det udseende, du håber at opnå, kan du gøre lige stier eller snoede, finurlig dem. Firkantede klodser kan være brugt eller udsmykkede skifer fliser. De muligheder og materiale valg er uendelige. Æglæggende pavers selv sparer penge og kan gøres i en dag eller weekend.

Instruktioner

•Sketch en plan for hvor du vil installere grass asfaltudlæggere. Dette hjælper dig med at afgøre, hvor meget materiale er nødvendig. Pavers bør være omkring en fod fra hinanden. Du kan dog plads dem som du ønsker, alt efter det udseende, du håber at opnå.

•Lay ud af grass asfaltudlæggere til at give en skabelon. Indsæt en skovl i jorden omkring hver brolægger. Dette vil give dig en oversigt over græsset, der skal fjernes.

•Lift op pavers og sæt dem til side. Grave ud stykker af græs. Arbejde spidsen af skovlen under græsset og løsne rødderne og lirke det ud. Arbejde i en dybde af 6 inches.

•Spread grus eller skærver over de steder, hvor pavers vil være. Fyld dem indtil laget er 3 1/2 inches under jordoverfladen. Dette vil give græs pavers støtte de skal bo på plads og ikke synker over tid. Rake indtil stenen er niveau.

•Kompakt grus eller skærver med en komprimator. Du kan leje en fra en værktøj udlejeren. Hvis det er et lille område, kan du trykke ned på stenene gentagne gange til fods. Stå på dem, anvender alle din vægt. Opbevare gør så indtil de føler og ser sammenpresset. Dette vil sikre der er ikke mange luft lommer og opbevar pavers.

•Spread sengetøj sand over de skærver. Arbejde med det, indtil det dækker rock i en selv, niveau lag. Kun spredt så meget som du kan dække med asfaltudlæggere under denne arbejdssession. Hvis du lader sandet natten over, kan det blive våd eller unlevel.

•Lay brolæggere ned på toppen af sandet. Trin på hver enkelt at sikre det er niveau. Hvis ikke, tilføje mere grus eller sand nedenunder. Hvis der er en kløft mellem sten og græs, tilføje muld og reseed grænser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com