Sådan installeres grønne bord gipsvæg

January 24

Sådan installeres grønne bord gipsvæg

Du kan ikke bruge regulære drywall til at dække en mur, der vil få usædvanlig våd, såsom en omkring et badekar eller brusebad, da fugt vil adskille gips inde og det vil i sidste ende falder ud af væggen. Drywall fremstillet til disse placeringer er dækket med grønbogen, så bygherrer sommetider kalder det grønne bord eller grønne rock. Gips inde grønne bord er behandlet for at modstå fugt, og selv om det ikke er helt vandtæt, grøn board vil stå op til de fleste badeværelse betingelser. Installation af grønne bord er ikke meget anderledes end at installere regelmæssig gipsvæg.

Instruktioner

•Installer fuld ark af grønne bord enten lodret eller vandret. Uanset hvilken retning du vælger, skal de lodrette kanter gennemskære en stud ansigt. Denne gennemskæring bliver automatisk, hvis studs har standard afstanden mellem 16 inches på Centre.

•Klippe det grønne bord når du skal udfylde en plads mindre end en fuld ark, eller du skal trimme en fuld ark, så dens kanter gennemskære studs. Måle længde eller bredde du har brug for med et målebånd og tegne en lige linje tværs over ansigtet med en lige kant og en blyant. Score på linje med en hobbykniv og snap ark langs scoren. Udfør adskille halvdele ved at skære gennem papir på bagsiden af arket.

•Klippe huller og hak med en gipsvæg så. Tegne skitse på det grønne bord, og derefter skubbe spidsen af saven gennem linjen og skære langs det i en back-og-tilbage bevægelse. Ren off kanter af snittet med en hobbykniv.

•Skru de grønne bord til studs med galvaniseret drywall skruer og en boremaskine. Space dem 16 inches fra hinanden på væggene, 12 inches fra hinanden på lofter og 5 til 8 inches fra hinanden langs sømme. Holde skruerne 3/8 tommer væk fra kanterne af drywall, så de får et sikkert greb og synke lederne af alle skruer lige forbi overfladen af Gipsvægge til at gøre en lille fordybning.

•Tape sømme med glasfiber drywall båndet, som er vandtæt og mindre tilbøjelige til at udvikle bobler end papir tape. Brug en gipsvæg kniv til at dække sømmene med drywall fælles sammensatte, lå på båndet og skrabe det fladt med kniven. Dække alle skruehullerne med fælles sammensatte og skrabe det flade. Lad den fælles sammensatte tør for 12 til 24 timer, eller indtil det hele bliver en ensartet hvidlig-grå.

•Recoat sømme og skrue huller med fælles sammensatte og en pensel. Skrab det og lad det tørre. Hvis du planlægger at male væggen, anvende en tredje frakke for at helt skjule sømmene.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge drywall negle til at holde grønne bord, men de er ikke så stærk og kan poppe ud. Med galvaniserede skruer i stedet for regelmæssig dem er forsikring mod rust.
  • De fleste badeværelse programmer kræver 5/8-inch grønne bord, som er tungere end almindelige gipsvæg. Installationen er normalt et to-personers job.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com